Fashion

Cel mai sexy outfit purtat de Melania Trump, vara aceasta! Preţul este unul ameţitor

Cel mai sexy outfit purtat de Melania Trump, vara aceasta! Preţul este unul ameţitor

First Lady Melania Trump walks on the South Lawn toward Marine One before departing the White House July 27, 2018 in Washington, DC. . Photo by Olivier Douliery/ Abaca Press

Vineri, Melania Trump (48) şi-a însoţit partenerul de viaţă (72) într-o călătorie în Bedminster, New Jersey, unde şi-au petrecut weekendul. foto: Hepta Mai zâmbitoare ca oricând! Este al doilea weekend consecutiv când soţii Trump îşi petrec weekendul departe de îndatoririle oficiale de la Washington. Preşedintele american şi prima-doamnă au fost surprinşi pe peluza de la Casa Albă, mai zâmbitori ca oricând, îmbarcându-se în Air Force One.

Pentru această activitate, Melania a ales un outfit extrem de sexy, de vară, compus dintr-o cămaşă albă, pantaloni albi, mulaţi şi stilettos galbeni, pentru contrast. Un outfit care i-a pus perfect în evidenţă silueta, dar care a ridicat şi sprâncenele contribuabililor? De ce? Preţul ţinutei a fost unul piperat.  Numai geanta, Burberry, costă 2,590 de dolari. Pantalonii au fost semnaţi de Rag & Bone, iar pantofii Manolo Blahnik. Nici nu vrem să mai facem calculele.