News

Cele mai amuzante sau penibile momente de la întâlnirea soţilor Macron cu Melania şi Donald Trump

Cele mai amuzante sau penibile momente de la întâlnirea soţilor Macron cu Melania şi Donald Trump camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Prima vizită de stat a soţilor Macron în Statele Unite ale Americii a fost un moment important, urmărit de întreaga lume. De la discursurile celor doi preşedinţi, la ţinutele primelor-doamne şi chiar gesturile din timpul evenimentelor, toate au fost analizate în detaliu de presă. Iar Melania şi Donald Trump au fost nişte gazde extraordinare, întâmpinându-i cu fast pe omologii lor francezi.

Desigur, nici de data aceasta nu au lipsit momentele amuzante sau penibile, iar cârcotaşii le-au comentat aprins pe reţelele de socializare. Fiecare gafă a fost taxată, iar fiecare fotografie cu subînţeles a făcut înconjurul Internetului. S-a lăsat cu multe sărutări, că la un moment dat nici nu se mai ştia cine cu cine se pupă, ba chiar preşedinţii Donald Trump şi Emmanuel Macron au făcut dovada vie a prieteniei lor strânse. Au fost surprinşi ţinându-se de mână sau în ipostaze caraghioase, cu Trump scuturând mătreaţa de pe sacoul preşedintelui francez.

Momentul a fost de departe bizar, mai ales că toate camerele erau îndreptate spre cei doi preşedinţi. Convins că Macron are mătreaţă pe costum, Donald a fost protagonistul unei secvenţe care a devenit virală. L-a scuturat pe preşedintele francez pe umărul stâng, chiar în faţa mulţimii. "Avem o relaţie foarte specială. De fapt, o să scutur această mătreaţă de pe tine ... Trebuie să-l facem perfect. El este perfect", a spus Trump. Şi acesta nu a fost singurul moment ciudat dintre cei doi, ba chiar au fost fotografiaţi mergând de mână. 

Un alt moment l-a trădat pe Trump. Ieri, nu a primit niciun răspuns din partea soţiei sale, Melania, în momentul în care încerca să o prindă de mână. Camere de filmat au fost pe poziţii şi au surprins totul. Un moment similar a mai avut loc şi anul trecut, în luna februarie, când cei doi au călătorit la Ohio.

Iată cele mai amuzante fotografii de la vizita de stat a soţilor Macron în SUA!

Foto: Getty Images

Modifică Setările