News

Cele mai bine vândute parfumuri bărbăteşti

Cele mai bine vândute parfumuri bărbăteşti

Mirosurile şi parfumurile sunt o problemă foarte personală. La fel ca hainele şi accesoriile, sau rujurile şi rimelul, parfumurile sunt o alegere personală pentru toată lumea. Alegerea între unul sau altul depinde de aromă, desigur, dar şi de semnătura care a creat-o, de notele - fie florale, citrice sau lemnoase, de exemplu -, sau chiar de sticla ambalajului.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că în funcţie de ora din zi, unii oameni aleg un parfum diferit. Adică poţi alege un parfum uşor şi proaspăt pentru a ieşi dimineaţa, în timp ce pentru ieşiri seara poţi opta pentru un parfum mai puternic şi mai profund.

Totuşi, insistăm că, într-o chestiune de gusturi, nu este nimic bătut în cuie. Poate părea că aceasta este o afirmaţie lipstă de temei sau deplasată, dar puţine adevăruri sunt mai irefutabile decât acesta: pentru fiecare persoană, un gust personal. Ar fi foarte greu să încerci să fii de acord cu toată lumea cu un singur parfum sau, cu alte cuvinte, să existe un parfum care să fie universal şi care, prin urmare, să placă tuturor. Misiune dificilă, poate chiar imposibilă?

Trebuie subliniat că un parfum nu este doar un parfum. Sunt prea multe variabile care intră în acest joc: note, familii olfactive, alergii, gusturi, brand awareness... Şi stabilirea unui singur criteriu este imposibilă. Există însă un contor care nu dă greş pentru că este pur obiectiv: numărul de vânzări. Aceste informaţii vă permit să ştiţi care sunt parfumurile pentru bărbaţi şi pentru femei care au cel mai mult succes, spre care nasul nostru înclină mai mult.

Şi, la urma urmei, dacă ceva se vinde în cantităţi mari, va fi pentru că este într-adevăr de calitate sau, în cazul specific al parfumurilor, că au un miros apetisant şi care place. Din acest motiv, aflăm astăzi despre cele mai bine vândute parfumuri pentru bărbaţi. Vrei să ştii care sunt cele mai vândute parfumuri? Citeşte mai departe pentru a afla dacă parfumul dvs. este printre acestea.

Giorgio Armani

Acqua di Gio Profondo este parfumul masculin care reflectă angajamentul Giorgio Armani faţă de protectia mediului. Aroma sa se inspiră din mare şi din originile gamei, amestecând note marine cu esenţe aromatice. Este prezentat în emblematica sticlă de sticlă mată într-un ton închis, aproape opac, de bleumarin, care evocă adâncurile mării. Un parfum contemporan, elegant si extrem de masculin.

Dior

Prospeţimea puternică a lui Sauvage de la Dior exhibă faţete senzuale, misterioase şi magice. Acest parfum este inspirat de deşert la ora magică a apusului, când răcoarea nopţii se întâlneşte cu aerul arzător al deşertului, cu o propunere de arome intense şi accente de fum care adaugă masculinitate.

Versace

Dragostea, pasiunea, frumuseţea şi dorinţa sunt conceptele cheie din spatele Eros, noul parfum masculin de la Versace. Încă o dată, casa italiană se inspiră din mitologia greacă evocându-l pe zeul iubirii într-un parfum conceput pentru un bărbat puternic şi pasionat, cu o aromă intensă şi vibrantă cu note de mentă proaspătă, coajă de lămâie şi măr verde.

 

Parfumuri bărbăteşti – oferte & idei eMAG

 

Dolce & Gabbana

The One este parfumul masculin al Dolce şi Gabbana care echivalează cu o întreagă experienţă olfactivă, datorită atingerii orientale oferite de notele de grapefruit, coriandru şi busuioc. Un parfum magnetic si intens si o declaratie de carisma si rafinament.

 

Mont Blanc

Explorer Ultra Blue de la Montblanc este un parfum care evocă peisaje alpine cu o expresie a profunzimii marine şi a notelor de citrice. Printre secretele sale se numara patchouli de cea mai buna calitate care este produs exclusiv pentru casa Montblanc si care de data aceasta este combinat cu note de lemn rafinate si piele.

 

Scalpers

The Club, de la Scalpers, este un parfum pentru barbati carismatici, eleganti si cu spirit nonconformist. Notele sale olfactive îmbină note de grepfrut şi salvie, care lasă loc unui miez aromat cu lavandă, tutun şi ghimbir şi culminează cu o bază elegantă şi sobră, pe bază de lemn. Un mix care demonstrează clar stilul său unic.

 

Parfumuri - descoperă ofertele

 

Ralph Lauren

Polo Deep Blue de la Ralph Lauren este un parfum profund proaspăt care este inspirat de aromele mării, transformându-se într-o ceaţă oceanică răcoritoare pe piele. Parfumul său reuşeşte să transmită intensitatea, prospeţimea şi puterea amintirilor de pe coastă datorită unei inimi de cristal fizz, un ingredient acvatic exclusiv care îi creşte prospeţimea.

 

Comentarii

Modifică Setările