Agenda

Cele mai bune filme cu David Duchovny

Cele mai bune filme cu David Duchovny

În Californication, 2007

Celebrul actor a avut parte de roluri foarte bine primite de public, care i-au câştigat de-a lungul anilor milioane de dolari, dar şi premii pe măsură. Lumea tot se mai întreabă care sunt cele mai bune filme cu David Duchovny de vreme ce mai toate în care a apărut sunt... foarte bune! Am reunit 5 pelicule cu starul de 55 de ani care au fost votate cel mai mult de cinefili, pe www.ranker.com. Cele mai bune filme cu David Duchovny: Dosarele X Dosarele X, 1998

Evident că pe primul loc se află celebrul serial sci-fi care-a debutat în 1998. Duchovny a jucat rolul de agent FBI alături de Glian Anderson, Mitch Pileggi şi William B. Davis, personaje care încearcă să rezolve cazuri misterioase ce implică prezenţe extraterestre, denumite dosarele X. Este şi unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile.

Cele mai bune filme cu David Duchovny: Evolution

Încă un film care implică tema extraterestră, dar de data aceasta o comedie din 2001, în care a jucat cu Orlando Jones şi Julianne Moore. Povestea urmăreşte vieţile unui cadet, a doi profesori de liceu şi a unui om de ştiinţă care luptă cu un organism extraterestru care evoluează rapid de când ajunge pe Pământ.

Cele mai bune filme cu David Duchovny: Kalifornia

Un film atipic cuceritorului celebru este producţia din 1993, în care joacă cu Brad Pitt şi Juliette Lewis. Un thriller palpitant care implică povestea unui jurnalist pornit pe urmele unor scene ale crimei săvârşite de un criminal în serie, alături de doi tovarăşi, fără a bănui că unul din ei este chiar un ucigaş în serie…

Cele mai bune filme cu David Duchovny: Californication

În Californication, 2007
În Californication, 2007

Un serial care a prins foarte bine la public este cel lansat în 2007, care urmăreşte povestea unui scriitor alcoolic şi egocentrist care încearcă să-şi repare relaţiile cu fiica şi mama acesteia, în timp ce se luptă cu dependenţa de sex, de droguri şi de decizii proaste. Şi în viaţa reală, actorul şi-a ratat căsnicia cu Tea Leoni din cauza dependenţei de sex.

Cele mai bune filme cu David Duchovny: Aquarius

Aquarius , 2015
Aquarius , 2015

Cea mai nouă producţie în care joacă şi la care este producător executiv este serialul dramă din anii ’60, Aquarius, o ficţiune lansată anul acesta, care urmăreşte traseul unui poliţist sub acoperire, pe urmele familiei Manson în frunte cu Charles Manson, faimosul criminal care-a provocat oroare în lumea Hollywoodului cu crimele macabre ale cultului său.

Modifică Setările