News

Cele mai bune filme de dragoste din 2015

de admin

"The Age of Adaline", cel mai bun film de dragoste pentru romantici

Poate că nu este cel mai inteligent sau original scenariu, dar distribuţia – o avem pe Blake Lively, îl avem pe Harrison Ford – şi jocul actoricesc memorabil au convins oamenii să-l încadreze ca unul din cele mai bune filme de dragoste din 2015. Tema este una recurentă în filme: mortalitatea sau, mai bine zis, imortalitatea. Adaline rămâne tânără timp de 80 de ani, neavând cum să se apropie de niciun om din viaţa sa. Până îl întâlneşte pe filantropul Ellis Jones (Michiel Huisman), care îi reaprinde sentimentele de iubire. Dar un weekend petrecut cu părinţii lui le schimbă viaţa pentru totdeauna…

"Paper Towns", cel mai bun film de dragoste pentru adolescenţi curioşi

A ajuns şi modelul britanic Cara Delevingne să joace într-un film catalogat drept unul din cele mai bune filme de dragoste din 2015! Tema? Adaptarea lui Jake Schreier după romanul din 2008 cu acelaşi nume, al lui John Green. Practic, este un film cu şi despre adolescenţi, bazându-se pe un mix de mister, comedie şi dramă. Ceea ce pare o simplă iubire adolescentină pentru Quentin este, de fapt, ceva mult mai mult şi mai insidios decât credea, iar Margot (Cara) nu mai e deloc ceea ce pare a fi, după ce dispare câteva zile.

"Aloha", cel mai bun film de dragoste, doar datorită distribuţiei

Ce face sarea şi piperul acestui film considerat unul din cele mai bune filme de dragoste din 2015 – nu pe bună dreptate, însă – este faptul că joacă Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams , Bill Murray şi Alec Baldwin. Însă povestea nu impresionează, regizorul Cameron Crowe, spun criticii, fiind într-o fază foarte sentimental şi slab convingătoare cu acest film.

"Cinderella", cel mai bun film de dragoste din 2015

Adaptarea poveştii Cenuşăresei are un rating extraordinar faţă de Aloha şi The Age of Adaline, pe site-ul www.rottentomatoes.com, unul din liderii de opinie cinematografică din lume. Aceştia îl încadrează prin laudele lor – filmul este o adaptare tradiţională, dar proaspătă, care păstrează esenţa lumii Disney ş magia de modă veche a acesteia – într-unul din cele mai bune filme de dragoste din 2015.

"Carol", cel mai bun film de dragoste dincolo de reguli

Probabil unul din cele mai bune filme de dragoste din 2015 va fi considerat „Carol”, o dramă romantică britanico-americană, centrată pe povestea lui Carol, care leagă o prietenie ce se dezvoltă într-o relaţie de iubire năbădăioasă şi complicată, în ciuda standardelor impuse de societatea homofobă a vremii – mijlocul secolului 20. Spunem că este unul din cele mai bune filme de dragoste din 2015 nu doar pentru distribuţia de excepţie a două actriţe care-au intrat extraordinar de bine în rolurile lor provocatoare, de lesbiene – Rooney Mara şi Cate Blanchett – dar şi pentru că filmul a avut premiera şi la Festivalul de Film de la Cannes – adaptare nemaipomenită a romanului din 1952 al Patriciei Highsmith, regizată de Todd Haynes.

Modifică Setările