News

Cele mai bune maşini de spălat vase pentru bucătărie

Cele mai bune maşini de spălat vase pentru bucătărie

Cu atât de multe opţiuni, caracteristici şi finisaje, cumpărarea unei maşini de spălat vase poate părea un pic confuză la început.

Indiferent dacă vă renovaţi întreaga bucătărie, căutaţi un model elegant, din oţel inoxidabil sau sunteţi gata pentru o simplă actualizare, acest ghid de cumpărare a maşinii de spălat vase vă va ajuta să alegeţi modelul potrivit pentru bugetul şi nevoile dvs.

Care sunt principalele tipuri de maşini de spălat vase?

Cele mai comune tipuri de maşini de spălat vase sunt maşinile de spălat încorporate sau cele portabile. În timp ce majoritatea bucătăriile moderne deţin unul dintre aceste tipuri de maşini de spălat vase, este posibil să constataţi că cea mai bună opţiune pentru dumneavoastră este o maşină de spălat vase independentă, o maşină de spălat vase semi-încorporată sau o maşină de spălat vase compactă.

 

Maşinile de spălat vase încorporate

 

Maşinile de spălat vase încorporate sunt cele mai populare tipuri de maşini de spălat vase. Un model încorporat are o conexiune independentă şi permanentă la instalaţiile sanitare, spre deosebire de unele tipuri de maşini de spălat vase care trebuie să direcţioneze apa. Această maşină este prinsă într-un spaţiu sub dulapurile dvs. de bucătărie, lucru care ajută la reducerea zgomotului din timpul ciclurilor de spălare.

 

Maşinile de spălat vase portabile

 

Dacă nu aveţi suficient spaţiu pentru a instala o maşină de spălat vase sub dulapuri, maşinile de spălat vase portabile sunt o opţiune excelentă. Acestea sunt unităţi compacte, independente, care se conectează la chiuvetă, în loc să aibă propria instalaţie sanitară. Acest aparat poate fi conectat direct la chiuveta de bucătărie printr-un adaptor, ori de câte ori ai nevoie să speli vasele. Partea superioară a maşinii de spălat vase este de obicei un material rezistent, oferindu-ţi un spaţiu suplimentar de lucru. Acest tip de maşină de spălat vase este o alegere populară pentru casele şi apartamentele mici.

 

Maşinile de spălat vase de blat

 

Dacă chiar şi maşinile de spălat vase portabile sunt prea mari pentru spaţiul dvs., puteţi alege în schimb o maşină de spălat vase de blat. Maşinile de spălat vase de blat sunt versatile, uşor de utilizat şi suficient de mici încât să stea pe tejghea. Se conectează la chiuvetă folosind un adaptor de conectare rapidă şi folosesc mai puţină apă şi detergent decât maşinile de spălat vase standard. Cu toate acestea, maşinile de spălat vase de blat au o capacitate mai mică decât alte tipuri, fiind o opţiune mai bună pentru gospodăriile mici.

 

Maşinile de spălat vase integrate

 

Maşinile de spălat vase integrate sunt instalate profesional cu un panou al dulapului personalizat pe uşă. Panoul de control este ascuns în partea de sus a uşii, astfel încât maşina de spălat vase să se îmbine perfect cu restul dulapului. O maşină de spălat vase integrată necesită de obicei un instalator să facă reparaţii sau să o scoată din dulapuri.

Cât de mare ar trebui să fie o maşină de spălat vase?

 

Dimensiunea maşinii de spălat vase şi capacitatea de încărcare de care aveţi nevoie vor depinde de dimensiunea familiei dvs. În timp ce o familie de 2 persoane poate opta pentru un model mai mic, o familie numeroasă poate obţine mai multe economii cu o maşina de spălat vase mai mare pentru articole precum oale şi tigăi..

Maşini de spălat vase compacte

 

Toate maşinile de spălat vase de blat sunt considerate maşini de spălat vase compacte, deşi puteţi achiziţiona şi maşini de spălat vase integrate de această dimensiune. Maşinile de spălat vase compacte au dimensiunea unui cuptor cu microunde şi pot spăla aproximativ şase seturi de vase la un loc. Deşi tind să folosească mai multă energie şi apă pentru a spăla mai puţine vase decât maşinile de spălat vase standard sau slim, maşinile de spălat vase compacte pot fi o opţiune excelentă pentru casele mici sau pentru cei care au nevoie de o maşină de spălat vase elevată din motive de accesibilitate.

 

Maşini de spălat vase slim

 

O maşină de spălat vase de până în 60 cm este clasificată ca o maşină de spălat vase slim sau subţire. Maşinile de spălat vase slim pot spăla aproximativ zece seturi de vase şi sunt cele mai bune pentru bucătăriile mai mici, care nu au spaţiu suficient sub dulapuri pentru o maşină de spălat vase standard. Multe maşini de spălat vase portabile sunt modele slim pentru a le face uşor de mişcat şi depozitat.

 

Care sunt stilurile de maşini de spălat vase?

 

La fel de important ca dimensiunea şi capacitatea, cea mai bună maşină de spălat vase ar trebui să aibă un finisaj şi un design care să se potrivească cu restul bucătăriei. Când cumpăraţi o maşină de spălat vase, aveţi grijă la tipul de mâner, panoul de control şi finisajul care se potriveşte stilului dvs.

 

Care sunt caracteristicile importante ale maşinii de spălat vase?

 

Nu uitaţi să personalizaţi maşina de spălat vase cu rafturi concepute pentru a găzdui toate vasele dvs. Lavabile. Puteţi, de asemenea, să alegeţi tehnologia cu senzori ce monitorizează nivelul şi/sau temperatura apei dvs. pentru o funcţionare eficientă şi rezultate excelente.

 

Cele mai bune maşini de spălat vase pentru stilul dvs. de viaţă vor avea combinaţia potrivită de dimensiuni, estetică şi caracteristici de spălare. Când cumpăraţi o maşină de spălat vase, căutaţi funcţii care vă vor economisi bani, timp şi efort.

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările