Lifestyle

Cele mai bune sloturi ale anului 2019 inspirate din filme

Cele mai bune sloturi ale anului 2019 inspirate din filme

Tuturor ne place să mergem la cinema şi aşteptam cu nerăbdare cele mai noi filme de la Hollywood. Preferinţele noastre diferă dar toţi avem emoţii când reuşim să prindem biletul filmului aşteptat de mult.

Scenariile lor ne duc într-o altă lume, de acţiune sau romantică, de fantezie sau comedie. Prin acestea ne îndepărtam de viaţa noastră de zi cu şi eliminăm un pic din stres. Acelaşi lucru se poate spune şi despre sloturile care pot fi găsite pe site-ul cazinouri.info. Există mai multe jocuri de acest tip care sunt inspirate din producţiile Hollywoodiene şi transferă acţiunea filmului pe câteva role de joc. Aici am adunat cele mai căutate păcănele ale anului 2019, inspirate din filme şi probabil, dacă sunteţi printre cei care sunt fani ai filmelor dar în acelaşi timp vor să facă parte din acţiune, această selecţie o să vă placă.

Bineînţeles, o să începem cu Game of Thrones – un serial TV care a făcut furori şi am aşteptat cu sufletul la gură următorul episod. Drepturile pentru acest joc aparţin gigantului în industria gamblingului – Microgaming. La crearea imaginilor din joc, dezvoltatorul de soft s-a bazat pe pictograme clare şi simboluri bine detaliate, preluate din film. Ca să menţină adrenalina şi emoţiile specifice scenariului, Microgaming a dotat jocul cu caracteristici speciale unice, care includ simboluri suplimentare (Wild – logo-ul filmului şi Scatter – Tronul de fier) şi un joc care vă oferă runde gratuite în funcţie de regatul pe care îl alegeţi. Toate acestea sunt oferite pe cele 243 de linii de câştig şi plăţi cu multiplicator.

Si ca să continuăm în stilul Microgaming trecem la următorul scenariu, preluat din lumea dinozaurilor – Jurassic World. Aici o să vă scufundaţi în acvariul Mosasaur, toată acţiunea are loc sub valuri. Simbolurile folosite sunt principalele personaje din film – Hoskins, Clare, Masrani şi Owen, dar nu vor lipsi şi câţiva dinozauri – T-Rex, Stegozaurul şi Ankylozaurul. În acest joc cel mai periculos dinozaur – T-Rex este foarte generos şi vă poate oferi un profit enorm, de x1000 pariului făcut, iar rundele gratuite vin cu multiplicator de câştig. Jocul arată fantastic şi este o combinaţie ideală între un film celebru şi un slot profitabil.

Călătoria noastră continuă pe planeta maimuţelor, împreună cu NetEnt, un alt dezvoltator de soft de renume mondial, care a creat primul joc de cazinou VR. Imediat ce se termină filmuleţul introductiv veţi observa că interfaţa acestui slot este mult mai diferită din ce aţi mai jucat până acum. Veţi juca două jocuri împreună. Ecranul este împărţit în două secţiuni. Partea stângă se numeşte Rise of the Planet of the Apes şi reprezintă perioada de tinereţe primatei Caesar iar partea dreaptă, mai întunecată, numită Dawn of the Planet of the Apes – ne arată perioada după război. Stilul caracteristic lui NetEnt este să ofere multe metode să câştigaţi suplimentar, de aceea jocul conţine 2 simboluri Scatter, 2 de Wild şi o funcţie specială – Wild lipicios.

Ca să-i oferim un loc bine meritat şi furnizorului de top Playtech nu avem cum să nu spunem câteva cuvinte şi despre slotul Gladiator, bazat pe filmul cu acelaşi nume. Veţi fi transferaţi în vremuri antice romane, pe arena gladiatorilor. Marea atracţie la acest joc sunt cele două moduri bonus – Gladiator Jackpot Bonus şi Colosseum Bonus. Simbolurile care aduc cele mai considerabile plăţi sunt personajele din film – Commodus, Lucilla, Gracchus, Juba şi Proximo. Grafica este foarte colorată şi frumoasă şi ne face să retrăim momentele epice din acest film de succes.

Lista noastră poate continua şi cu alte titluri care au marcat lumea cinematografică şi au reînviat sub forma unor jocuri de cazinou sau de PC. Cred că toţi suntem de părere că jocurile inspirate din filme sunt cele mai bune, deoarece ne permit să retrăim aceleaşi emoţii si să parte din această acţiune. Când toate acestea sunt decorate şi cu adrenalina provenită de la câteva runde gratuite, atunci combinaţia devine perfectă.