Royals

Cele mai de preţ accesorii purtate de Kate. Ce piese curpinde şi cât costă colecţia de bijuterii a Ducesei de Cambridge!

Cele mai de preţ accesorii purtate de Kate. Ce piese curpinde şi cât costă colecţia de bijuterii a Ducesei de Cambridge! camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

În septembrie 2016, Kate purta cercei cu perle de 130 de lire sterline.

De când a devenit Ducesă de Cambridge, de la căsătoria cu Prinţul William din 2011, Kate a avut acces la bijuteriile din vistieria Casei Regale Britanice, iar fiecare apariţie a ei a fost una strălucitoare, cu accesorii moştenire da familie de mii de lire sterline, sau piese noi de la branduri consacrate. În turneul regal din Germania, Kate a purtat inelul de logodnă cu safir de 300.000 de lire sterline şi un ceas de la Cartier. De şase ani, de când este căsătorită cu Prinţul William, Kate Middleton a strâns o colecţie impresionantă de bijuterii, demnă de o prinţesă. Nu numai că are acces la bijuteriile cu pietre preţioase ale Reginei Elisabeta a II-a, sau cele care i-au aparţinut Prinţesei Diana, dar alege şi accesorii noi din ultimele colecţii ale designerilor. Este greu de aproximat câte piese cuprinde colecţia Ducesei, însă una dintre cele mai importante bijuterii  este reprezentată de inelul de logodnă cu safir şi diamant, piesă care i-a aparţinut Prinţesei Diana şi care costă în jurul a 300.000 de lire sterline. În una dintre zilele în care s-a aflat în turneul regal din Germania, Kate a purtat inelul valoros alături de un ceas Cartier în valoare de 4.600 de lire sterline, piesă care ar fi un cadou de la Prinţul William.

Deşi este o prinţesă, Kate a purtat şi piese mai puţin valoroase care i-au scos ţinutele din anonimat. Prin 2013 a ales să poarte un colier statement cu pietre care nu era nici dintr-un metal preţios şi nici încrustat cu diamante, ci o piesă de la Zara în valoare de 20 de lire sterline. Uite ce colecţie impresionantă de bijuterii are şi cât costă fiecare piesă!

Modifică Setările