Fashion

Cele mai dezastruoase apariţii de la Globurile de Aur. Aşa nu!

Cele mai dezastruoase apariţii de la Globurile de Aur. Aşa nu!

Cea de-al 75-a ediţie a Globurilor de Aur care a avut loc duminică seara la Beverly Hilton Hotel în Beverly Hills, California, a fost una în care negrul a fost vedetă. Actriţele de pretutindeni au făcut front comun  în încercarea de a demonstra solidaritate cu "victimele" abuzurilor lui Harvey Weinstein, aşa că protestul lor de la Globurile de Aur a fost unul tacit, mai degrabă vizual.

Dacă în privinţa culorilor nu putem face o clasificare a celor mai frumoase sau dezastruoase rochii, căci actriţele au purtat în mare parte negru, la croiala outfiturilor, materialele alese şi accesorizare, unele au câştigat, altele au dat greş. Iată cele mai neinspirate ţinute din seara cea mare!

Heidi Klum

Modelul în vârstă de 44 de ani are un corp tras prin inel, însă rochia aleasă pentru acest eveniment nu a pus-o deloc în valoare. A ales o ţinută neagră din pene cu o lungime incertă. Rochia cu corset ar fi fost superbă dacă partea de jos nu ar fi avut un design care nu a făcut decăt să-i ascundă formele. Fusta scurtă cu un volan în faţă şi cu trenă în spate nu a fost o alegere potrivită.

Modifică Setările