News

Cele mai frumoase cupluri care s-au destrămat!

de admin

Multe dintre poveştile de dragoste ale vedetelor au început frumos, dar s-au terminat dezastruos. Din păcate, indiferent de cât de sudate păreau, puţine dintre cuplurile frumoase de la Hollywood au trecut de testul timpului. Dacă şi voi sunteţi nostalgici, haideţi să vedem care au fost cele mai frumoase cupluri care s-au destrămat.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez

Făceau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, însă s-au despărţit chiar când erau pe punctul de ajuns la altar. Motivul? ”Neînţelegeri!”

Pe 13 septembrie 2003 cei doi plănuise să-şi unească destineleîn faţa ofiţerului de stare civilă, însă au amânat evenimentul şi au ajuns să se despartă la începutul anului 2004.

La câţiva ani de la despărţire, Ben a afirmat pentru revista britanică ”Now Magazine” că perioada petrecută alături de cântăreaţa Jennifer Lopez a fost una nefericită şi că acesta s-a simţit sufocat în relaţia cu artista.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas

Au fost împreună timp de 18 ani, însă au ajuns să-şi spună „adio”. Melanie a fost cea care a depus actele de divorţ, incovând ”diferenţe ireconciabile”. Cei doi s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al peliculei ”Two Much” (1995). Căsătoria cu Antonio Banderas a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie şi cea de-a doua pentru Antonio.

Înainte de Antonio, Melanie a mai fost căsătorită de două ori cu actorul Don Johnson şi cu actorul Steven Bauer, din 1982 şi până în 1987. Cu cel din urmă, Melanie are un fiu, pe nume Alexander, care s-a născut pe 22 august 1985.

Antonio Banderas a mai fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza din 1987 până în 1996.

Johnny Depp şi Vanessa Paradis

Cei doi au avut una dintre cele mai frumoase şi durabile relaţii de iubire. Deşi nu au fost căsătoriţi niciodată, relaţia celor a fost privită drept una dintre cele mai puternice poveşti de iubire din cetatea filmului. Nu puţini au fost cei care au regretat despărţirea celor doi din 2012.

Au fost împreună timp de 14 ani şi-n urma acestei frumoase relaţii de iubire au rezultat doi copii: Lily-Rose în vârstă de 16 ani şi Jack, de 13 ani.

Brad Pitt şi Gwyneth Paltrow

Arătau atât de bine împreună! Era îndrăgostiţi, frumoşi şi faimoşi. Povestea lor de iubire era una cunoscută de toţi, aşa că despărţirea lor a generat mare tristeţe în rândul fanilor care îi vedeau pe cei doi petrecându-şi eternitatea împreună.

Justin Timberlake şi Britney Spears

S-au cunoscut înainte de a deveni faimoşi şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Însă, relaţia lor nu a rezistat. S-au despărţit în 2002 şi toată lumea a suferit odată cu ei. La un an de la despărţire, Britney afirma: ”Cea mai dureroasă experienţă pe care am trăit-o a fost despărţirea de Justin. Eram împreună de atâta timp şi am crezut că aşa va fi mereu. Mi-am închipuit că îmi voi petrece restul vieţii alături de el.

Comentarii

Articole asemănătoare

Ben Affleck, din nou cu verigheta pe deget! Pură nostalgie?

Gossip

Ben Affleck, din nou cu verigheta pe deget! Pură nostalgie?

Nu mai înţelegem nimic din această situaţie. Mai întâi aflăm că cei doi au decis să plece prieteneşte într-o vacanţă în Bahamas pentru a-şi ţine copiii departe de circul generat de vestea divorţului, apoi aflăm că de fapt această decizie

News

FOTO Cele mai neplăcute incidente vestimentare ale celebrităţilor!

Deşi celebrităţile încearcă să aibă numai apariţii imaculate se întâmplă să aibă parte şi de momente neplăcute, care le pun într-o situaţie penibilă. Şi cum au o armată de paparazzi pe urmele lor, este aproape imposibil ca aceste ”scăpări”

Ben Affleck, devastat de divorţ! Vezi cum s-a transformat actorul în ultimele zile!

News

Ben Affleck, devastat de divorţ! Vezi cum s-a transformat actorul în ultimele zile!

Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat săptămâna trecută că vor divorţa după 10 de ani de mariaj. Imediat după anunţul nefericit, cei doi au luat zborul către Bahamas şi împreună cu cei trei copii au petrecut o săptămână departe de agitaţia

Ben Affleck are o relaţie cu Margot Robbie?

Gossip

Ben Affleck are o relaţie cu Margot Robbie?

Luna trecută toţi fanii cuplului Affleck – Garner au fost întristaţi de vestea divorţului dintre cele două staruri. Iar în zilele ce au urmat, au apărut tot mai multe zvonuri privind motivul divorţului celor doi. Unul dintre ele indica o relaţie extraconjugală

Gossip

Ben Affleck şi Jennifer Garner încă locuiesc împreună!

Ieri, au anunţat că divorţează, însă niciunul dintre ei nu are de gând să părăsească căminul conjugal. Potrivit publicaţiei People, Ben Affleck şi viitoarea lui fostă soţie încă locuiesc împreună, în reşedinţa lor din Pacific Pasalides, California.

News

Jennifer Garner şi Ben Affleck divorţează după 10 ani de mariaj!

Din păcate, toate zvonurile apărute în ultima vreme privind starea şubredă a mariajului celor doi au fost adevărate. Aşadar, Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat oficial că vor divorţa.

Ben Affleck s-a mutat din căminul conjugal?

Gossip

Ben Affleck s-a mutat din căminul conjugal?

În ultima vreme, au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora căsătoria dintre Ben Affleck şi Jennifer Garnier este pe butuci. Şi deşi cei doi au negat aceste informaţii şi chiar au apărut împreună, apropiaţii spun că este vorba doar despre

Vor să salveze aparenţele? Ben Affleck şi Jennifer Garner, împreună după zvonurile apărute!

News

Vor să salveze aparenţele? Ben Affleck şi Jennifer Garner, împreună după zvonurile apărute!

Zvonurile privind un divorţ iminent între Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au răspândit în toate colţurile lumii cu o viteză ameţitoare. Şi-n timp ce toată lumea aştepta o confirmare a acestui fapt din partea celor două staruri,

FOTO Jennifer Lopez, o altă apariţie nefericită!

News

FOTO Jennifer Lopez, o altă apariţie nefericită!

În mod indubitabil, Jennifer Lopez ştie să facă show în adevăratul sens al cuvântului. Însă în legătură cu acest lucru nu aveam nicio îndoială, neînţelegerea apare atunci când una dintre vedetele despre care ştim că e fit apare la un eveniment cu şunculiţe şi sâni lăsaţi.