News

Cele mai frumoase femei de culoare la Gala BET Awards

Toată floarea cea vestită a artiştilor de culoare a fost prezentă, ieri, în Los Angeles, la gala Black Entertainment, acolo unde au fost premiaţi cei mai de succes muzicieni, actori şi alţi reprezentanţi ai industriei divertismentului. Musai de culoare.

Deşi n-a fost prezentă la eveniment, Beyoncé a câştigat cele mai multe premii, în timp ce „rivala“ ei, Rihanna, a profitat de prezenţa pe scena BET Awards pentru a-şi promova noul clip, al melodiei Bitch Better Have My Money. Câtă clasă, nu-i aşa?

Vedeta de 27 de ani a încercat, e drept, să anuleze prostul gust al acestui titlu cu ţinuta elegantă adoptată pentru acest eveniment, un costum cu sacou şi pantaloni scurţi din mătase bronz, singurul detaliu sexy fiind vederea la decolteu.

Dar să vedem şi alte vedete care au încântat audienţa cu ţinutele lor de covor roşu!

Click pe următoarea!

Ne place că Ciara a mers pe curentul less is more, adoptând o rochie sexy, ce-i drept, dar cu linii simple şi, totuşi, sofisticate. Când nu încerci prea mult îţi iese...

Click pe următoarea!

Fosta colegă a lui Beyoncé are o bilă albă pentru coafură şi machiaj şi una neagră pentru rochia prea pompoasă.

Click pe următoarea!

Şi ea fostă membră a formaţiei Destiny's Child, Michelle Williams a fost o prezenţă deosebit de elegantă în rochia ei verde, lungă.

Click pe următoarea!

Aproape că ne-am uitat de două ori să verificăm dacă e sau nu ea. Nicki Minaj e prea cuminte în această rochie midi, dar asta nu înseamnă cu nu-i stă bine.

Click pe următoarea!

Voluptuoasa cântăreaţă Faith Evans este o femeie frumoasă. De fapt, are noroc că este frumoasă, căci ţinuta aleasă pentru acest eveniment este un fiasco total.

Foto: Getty Images, Rihanna

Modifică Setările