News

Cele mai frumoase ţinute ale controversatei case Marchesa

Cele mai frumoase ţinute ale controversatei case Marchesa

Georgina Chapman şi Karolina Kurkova, la "Manus x Machina: Fashion In An Age Of Technology" Costume Institute Gala at Metropolitan Museum of Ar, în 2016.

O colecţie cu iz trist, fiindcă scandalul Harvey Weinstein face incert viitorul brandului de modă Marchesa, al soţiei lui, Georgina Chapman

Toată lumea din industria modei se întreabă ce se va întâmpla cu brandul Marchesa după căderea mogulului hollywoodian Harvey Weinstein. Cu atât mai mult cu cât se ştie că Georgina Chapman a fost sprijinită pas cu pas de soţul său, Harvey, în construirea acestei case de modă. El i-a descis uşile tuturor vedetelor care au purtat rochiile Marchesa. Ba chiar se zvoneşte că multe vedete au fost obligate de Harvey să fie îmbrăcate de soţia lui. Sienna Millerchiar a declarat răspicat că a fost forţată să se îmbrace în Marchesa... În lumina acestui scandal, brandul este atât de afectat, încât oricât şi-ar mai dori Georgina Chapman să lupte, s-ar putea să fie inutil. Mai ales că există deja voci la Hollywood care cer boicotarea casei de modă. Privind în urmă, ce spuneţi despre aceste creaţii? A existat putere şi influenţă, dar aceste creaţii au oferit o imagine frumoasă vedetelor şi au crescut prestigiul Marchesa.

Dita Von Teese, în 2007, la New York, la On Sale Black Tie Gala.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările