Lifestyle

Cele mai hot şi colorate dansatoare braziliene de la Carnavalul de la Rio

Cele mai hot şi colorate dansatoare braziliene de la Carnavalul de la Rio

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Rio de Janeiro, BRAZIL - Rio de Janeiro has erupted in spectacular scenes during the annual parade. Bold colours, skimpy outfits and samba dancing flooded the streets of the Brazilian city. Pictured: Rio Carnival 2018 in pictures BACKGRID USA 12 FEBRUARY 2018 BYLINE MUST READ: GADE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

La Rio de Janeiro, a venit vremea celui mai colorat carnaval din lume, ocazie cu care străzile din celebrul oraş brazilian se umplu de culoare, muzică şi dans.

Şi de femei cu forme generoase şi aproape goale, reprezentâd diferite şcoli de samba, care afişează cele mai strălucitoare costume formate din sutien şi bikini, accesorizate cu pene, coroane, cercei şi tot felul de găselniţe deocrative, pe care vă lăsăm, mai bine, să le admiraţi în poze.

Suntem deja în a patra zi de festival, eveniment care constă în parada şcolilor de samba pe o pistă specială denumită Sambadrom, loc în care sunt amenajate tribune în aer liber, la fel ca într-un stadion, pe ambele părţi ale bulevardului, pe o lungime de 700 de metri şi cu o capacitate de circa 70.000 de locuri.

În ciuda costumelor mai mult decât sexy purtate de dansatoarele braziliene, unele dintre acestea au spirjinit lupta împotriva hărţuirii sexuale purtând în timpul paradei tatuaje temporare sau abţibilduri cu mesajul No means no.

Foto: Hepta

Modifică Setările