Fashion

Cele mai importante 5 trenduri pentru iarna aceasta

de admin

Cele mai importante 5 trenduri pentru iarna aceasta

Surse de inspiraţie pentru lista de shopping de Sărbători? E suficient să decodăm tendinţele de la care vedetele de la Hollywood nu se abat iarna aceasta. Desprinse de pe podium, ridicate la rang must-have de vedete, demne de purtat şi de adevăratele fashioniste!

Decolteul în V sau pe rotund – oriunde şi oricând

Camasa Desigual
Toate show-urile de fashion de la Săptămânile Modei au consacrat pasiunea designerilor internaţionali pentru cel mai romantic accent în croiala obiectelor vestimentare – decolteul, în V sau, şi mai de efect, pe rotund! Ca să fie şi mai bine evidenţiat, nu vă sfiiţi să faceţi suprapuneri de piese vestimentare ori să accesorizaţi bluza, cămaşa, puloverul ori rochia cu vedere la… arsenalul vostru de frumuseţe!
Rochie Silvian Heach

Get the look:

Rochie, Silvian Heach
Bluză, Desigual
Cămaşă, Desigual

Jacket mania cucereşte România!

Hanorac Juicy Couture
Demna Gvasalia, designerul din spatele succesului de casă al Balenciaga, este cel care a promovat cel mai intens domnia hanoracelor şi jachetelor ca piese de bază chiar şi în garderoba de iarnă. Ca să fie bine puse în valoare, e de dorit să fie asortate la leggings din piele ori piele eco ori la fuste mini ori midi. Accentul definitoriu? O pereche de cercei statement.

Colanti Vila

Cercei Desigual

Get the look:

Hanorac, Juicy Couture
Leggings, Vila
Cercei, Desigual

Pixelul... mov

Geanta Guess
Culoarea vedetă a acestui sezon? Violetul! La Săptămâna Modei de la Milano, colecţia Roberto Cavalli abunda în brocarturi şi catifele în nuanţe bogate de mov , în timp ce la Paris am asistat la o infuzie dulce, de accente pastelate, precum cele din colecţia Loewe. Firile îndrăzneţe pot purta această culoare din cap până în picioare. Altfel, vă recomandăm accesorii de efect în nuanţe de mov.

MOV_Rochie Silvian Heach

Get the look:

Geantă, Guess
Rochie, Silvian Heach
Curea, Just Cavalli

Preferinţe... exotice

Vesta Adidas
Imprimeuri animal print sau cu motive cât mai abstracte? Nu contează ce model alegeţi, câtă vreme designerii şi vedetele le vor pe toate! Mai mult, dacă vreţi să fiţi o apariţie WOW, puteţi purta aceste imprimeuri în ţinute integrate, precum cele propuse de Francisco Costa la Calvin Klein.

Palton Pinko

Get the look:

Vestă, Adidas
Jachetă, Versace Jeans
Palton, Pinko

Întotdeauna la putere: Metallica!

Pantofi Diesel
Auriu radiant, argintiu briliant… aceste metale preţioase au rămas preferatele designerilor în materie de nuanţe puternice, cu personalitate, de efect! Creatorii de top ai marilor case de modă le răsfaţă pe fashioniste şi în acest sezon. Lasă-te şi tu răsfăţată!

Fusta Armani Jeans

METALLICA_Geanta Guess

Get the look:

Pantofi, Diesel
Fustă, Armani Jeans
Geantă, Guess

Sursă imagini: Bibloo.ro