News

Cele mai importante fotografii cu Madonna, recreate cu ajutorul unui câine! Imaginile au cucerit internetul

Cele mai importante fotografii cu Madonna, recreate cu ajutorul unui câine! Imaginile au cucerit internetul camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Cu toţii ştim că Madonna a fost, este şi va fi un model de urmat când vine vorba despre cariera ei. S-a făcut remarcată de tânără şi a reuşit să cucerească topurile cu fiecare piesă lansată, iar imaginea ei a fost atent construită.

Profitând de notorietatea pe care o are Madonna, Vincent Flouret, un celebru fotograf din Paris, a pus bazele unui proiect inedit, care a cucerit întreaga planetă, notează Bored Panda. Francezul s-a folosit de fotografiile cu Madonna, dar şi de câinele lui, Max, pentru a recrea cele mai cunoscute imagini în care a apărut artista.

Vincent l-a aranjat pe Max în aşa fel încât să arate fix ca Madonna, iar succesul a fost garantat: internauţii au fost cuceriţi şi s-au amuzat copios de proiectul „Maxdonna“. „Max este prioritatea mea. Totul este ca o joacă pentru el. Dacă trebuie să folosesc un anumit obiect într-un shooting cu el, cumpăr acel obiect cu săptămâni înainte şi ne jucăm cu el, pentru a se obişnui. Astfel, totul devine mai frumos pentru el când facem şedinţa foto, pentru că folosim ceea ce pentru el este deja o jucărie preferată“, a spus Vincent Flouret.

Fotograful francez a afirmat că Madonna a ştiut de această şedinţă foto specială, iar toate fondurile adunate în urma shooting-ului au fost donate organizaţiei caritabile pe care o are artista. „Madonna a postat pe Instagram fotografia cu Max imitând coperta «Like a Virgin». M-am simţit foarte bine când am văzut că a făcut asta“, a încheiat Vincent.

Modifică Setările