Lifestyle

Cele mai iubite show-uri din America vor suferi schimbări din cauza crizei coronavirusului

Cele mai iubite show-uri din America vor suferi schimbări din cauza crizei coronavirusului

Jimmy Kimmel şi James Corden sunt nevoiţi să-şi regândească emisiunile conform noilor directive.

Chiar dacă în Statele Unite ameninţarea infectării cu virusul Covid-19 pare mai puţin alarmantă, toată lumea a început să ia măsuri suplimentare de protecţie pentru a preîntâmpina scăparea de sub control a situaţiei.

Aşa se face că până şi marile reţele de televiziune au luat în calcul limitarea contactului cu persoanele şi restrângerea adunărilor, astfel că show-uri nocturne foarte populare precum Jimmy Kimmel Live! de la postul ABC şi The Late Late Show With James Corden al CBS, ambele filmate în Los Angeles, vor fi înregistrate fără public.

Aceeaşi măsură de precauţie se aplică şi emisiunii The Talk, foate urmărită pe tronsonul diurn, dar şi programelor Lights Out With David Spade şi Tosh.0 de la Comedy Central, One Day at a Time  de la Pop TV ori Ridiculousness de la MTV.

Astfel de decizii vor fi aplicate încă de astăzi, după ce guvernatorul Californiei a dat o directivă conform căreia sunt interzise adunările de mai mult de 250 de persoane şi după ce New York-ul a luat deja măsuri drastice de limitare a răspândirii coronavirusului. De altfel, marile show-uri de televiziune realizate în New York precum Tonight Show şi Late Night de la NBC, Daily Show de la Comedy Central, Last Week Tonight de la HBO, precum şi The Ellen DeGeneres Show, The View şi Dr. Phil rulează deja fără public.

Modifică Setările