News

Cele mai mari rivalităţi între vedetele din România

Cele mai mari rivalităţi între vedetele din România

În faţa reflectoarelor, sunt cei mai buni profesionişti. Însă în spatele show-urilor de televiziune pe care le prezintă se transformă în cei mai mari duşmani. Conflictele se nasc din bătălia pentru audienţe, comparaţiile permanente pe care le face presa de scandal ori ipostazelor în care ajung să se afle datorită unor pure întâmplări de viaţă. Cert e că mulţi ajung să se certe la cuţite, iar schimbul de replici are loc în văzul şi auzul tuturor. Iată care sunt cele mai mari rivalităţi între vedetele din România! Mircea Badea vs. Oreste

Cândva buni prieteni, colaboratori şi colegi de trust, cei doi prezentatori de televiziune abia se mai pot privi în ochi. Disputele personale continuă acum în spaţiul virtual, unde-şi aruncă săgeţi cu venin de câte ori au ocazia.

Deşi au fost mai bine de zece ani în care i-a legat o frumoasă prietenie, Mircea Badea şi Oreste Teodorescu îşi adresează reciproc numai cuvinte pline de obidă.

De altfel, Mircea Badea a fost cel care a decis să pună capăt prieteniei cu Oreste Teodorescu, postând un mesaj pe contul său de Facebook:

 „Azi un prieten cu care am trăit o viaţă  a ales să se sinucidă din lumea mea băşindu-se cu stropi. A făcut-o emanând nişte blestemăţii şi niste ticăloşii cu duhoare pestilenţială care m-a doborât. O să mă ridic. Nici delirul mistic inept, de prostovan, tip Becali, nici eventuale inspiraţii de «sorginte dacică» nu pot justifica monstruozitatea gestului imund. Aşadar, oricât mă voi mai tăvăli în chinuri, dacă ai ales să te sinucizi înjunghiindu-mă, pentru mine eşti mort. Nu voi ţine slujbă. Nici doliu!“, a scris Mircea Badea în spaţiul virtual.

La rândul său, Oreste i-a transmis numai „urări de bine“.

„Acum am văzut că ultima jigodie declară într-un interviu că nu-mi poartă ranchiună pentru că m-a insultat, calomniat, înjurat pe mine, pe camarazii mei şi, desigur, şi pe familia mea. Să te ferească Zamolxe împreună cu Iustin Pârvu, Doru Bem şi Costi Ioniţă, alături de top zece reţete pentru combaterea mahmurelii, să ajungi să depinzi vreodată de mine. O să te strivesc ca pe un gândac“, i-a mai transmis Mircea lui Oreste, pe pagina sa de socializare Facebook.

Mircea Badea vs. Robert Turcescu

Mircea Badea vs Robert Turcescu

E de notorietate rivalitatea dintre cei doi oameni de televiziune. Primul, la Antena 3, celălalt la B1 TV, Realitatea TV şi, mai apoi, la Naşul TV.În afară de mesajele transmise reciproc în timpul emisiunilor lor, „În gura presei“ şi „100% cu Robert Turcescu“, spiritele celor doi s-au inflamat şi de la declaraţiile publice făcute de unul despre celălalt.De pildă, acum patru ani, Robert Turcescu l-a acuzat pe Mircea Badea că ar fi dator Fiscului aproape 100.000 de dolari. „Un calcul simplu arată că dacă cineva ar avea datorii de 300.000 de RON din TVA, înseamnă că a câştigat lunar sume de aproximativ 7.000 de euro pe lună“, a precizat Robert Turcescu pentru paginademedia.ro.Mircea Badea i-a răspuns la fel de acid colegului său de breaslă, în cadrul emisiunii sale. „Eu am aflat de la un vierme băsist,de la o jigodie care e datoria mea inventată! Nu ştiu de unde ştie un cetăţean particular ce sumă datorez eu la stat. Nici eu nu ştiu. Este o datorie fictivă“, a spus Badea.Şirul invectivelor a continuat, de-a lungul anilor, Badea numindu-l pe adversarul său Turcelu, iar Turcescu vorbind despre rivalul său ca despre“un mic golănaş de cartier”, până la ironizarea pe faţă în faţa publicului telespectator, mai ales după participarea lui Robert Turcescu la Eurovision.Dar ceea ce l-a hotărât pe Robert Turcescu să-l dea în judecată pe Mircea Badea au fost afirmaţiile dure ale acestuia dintr-o ediţie a emisiunii „Sinteza zilei“ din luna martie 2014.„Dacă aş trece pe un drum de munte şi în stânga e o prăpastie şi aşa, cu două degeţele, se mai ţine de o frunzuliţă vreun propagandist d-ăsta abject, băsist hidos, oribil, putred, viermănos, d-ăsta (…) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele şi plec. (…) Dacă vreodată în această viaţă voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet şi determinat“, a spus la acea vreme Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică şi Robert Turcescu.Turcescu a câştigat procesul împotriva lui Badea, conform deciziei date de Judecătoria Sectorului 3, antenistul fiind obligat să-i plătească 1 leu daune morale.Dan Capatos vs. Mădălin Ionescu

Dan Capatos vs Madalin Ionescu

Mulţi ani, n-au fost nici prieteni, dar nici duşmani. Însă, de când emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1, „Un show păcătos“, se transmite la aceeaşi oră cu cea prezentată de Mădălin Ionescu, la Kanal D, „WowBiz“, concurenţa dintre ei a devenit tot mai acerbă.Conflictul a culminat în momentul în care Mădălin Ionescu a realizat un interviu cu Marioara Zăvoranu, pe patul de spital, înainte ca aceasta să moară.În emisiunea lui de seară, Dan Capatos nu a avut cuvinte prea frumoase despre Mădălin Ionescu. „Dacă un prezentator deghizat în infirmier o obligă (pe Mărioara Zăvoranu) să spună cu ultimele puteri dacă îi dă banii Oanei, cât îi dă, asta cum se numeşte? Acea filmare s-a făcut cu acordul conducerii, care ştia în ce stare este Marioara Zăvoranu", a spus Capatos. Apoi, la o zi distanţă, Capatos nu a ratat ocazia să-l atace din nou pe Mădălin Ionescu. "E o ipocrizie mascată sub masca sincerităţii. Moderatorul infirmier s-a dus acolo şi a presat-o pe biata femeie. Noi nu forţăm oamenii să zică lucruri înainte să moară, noi avem Dumnezeu“.Mădălin Ionescu a ripostat dur, în direct, în emisiunea sa de la Kanal D: „Are creierul praf. E praf de mult. Nu a avut curaj să se întâlnească cu mine. Nu a avut curaj. A spus foarte multe mizerii. A spus că i-am grăbit moartea Marioarei Zăvoranu. Păi aşa a vrut femeia să se întâmple! Ea ne-a invitat la spital. Până unde poate să meargă mizeria voastră? O să-l dau în judecată. Voiam să îl iert. A spus tot felul de mizerii despre mine. Cu datele şi cu cifrele, îi iau ţigla de pe casa. Ţi-ai luat tratamentul sau nu? Că tu ai zis că luai într-o perioadă“.De-atunci, Dan Capatos şi Mădălin Ionescu nu ratează ocazia să-şi transmită “salutări”, mai ales atunci când invitaţii lor se perindă de la emisiunea unuia la cea a altuia.
Iată şi alte rivalităţi între vedetele din România!

Mihaela Rădulescu vs. Andreea Marin

Mihaela-Radulescu-Andreea-Marin

N-au fost rivale doar în breasla jurnalistică, pe vremea când prima prezenta „Duminica în familie“, iar cealaltă „Surprize, surprize“, ci şi în viaţa de toate zilele, după ce Ştefan Bănică Jr., divorţat deja de Mihaela Rădulescu, s-a căsătorit cu Andreea Marin.

După vestea căsătoriei celor doi, Mihaela Rădulescu nu s-a putut abţine să nu-i transmită Zânei că „Andreea şi Ştefan nu vor rezista împreună nici măcar 10 ani. Lui îi plac prea mult femeile!“. Şi, ca o profeţie, divorţul dintre vedeta de televiziune şi cântăreţ s-a produs după 6 ani de căsnicie.

Competiţia a continuat şi după această celebră despărţire, chiar dacă întotdeauna au ţinut să explice că sunt totalmente diferite şi că presa sau lumea încearcă să le aducă împreună. Despre această diferenţă aparentă a vorbit Andreea Marin în cadrul unui interviu acordat revistei OK: „Suntem fundamental diferite ca persoane. Ne dorim lucruri diferite de la viaţă. Punem în practică lucrurile în mod diferit. Asta chiar dacă unii caută de multe ori similitudini forţate. Normal că mergem amândouă pe stradă. Felul în care facem lucrurile, însă, are în spate o abordare diferită. Din câte puteti observa, scopurile noastre în viaţă sunt diferite. Modul de-a ne exprima public e altul. Atunci, din punctul meu de vedere nu poate fi vorba de o concurenţă între două persoane care au ca punct comun faptul că au făcut televiziune o dată“.

Iulia Albu vs. Andreea Raicu

Iulia-Albu-Andreea-Raicu

Nu s-au plăcut niciodată şi, de obicei, se evită reciproc la evenimentele mondene. Iulia, însă, o taxează mereu la capitolul vestimentaţie, iar Andreea se face că n-o aude. Până acum.Cele două foste manechine au un background în modă destul de generos. După ce n-au mai apărut pe catwalk, s-au reprofilat, având activităţi conexe: Andreea Raicu face haine şi accesorii, iar Iulia Albu e studentă la Arte şi semnează rubrica “Poliţia modei” de la “WowBiz”.După ce Iulia Albu a comentat o nouă apariţie a Andreei la un eveniment monden, cotând-o drept dezastruoasă şi oferindu-i premiul “Bau Bau” pentru cea mai proastă ţinută a săptămânii, Andreea Raicu i-a dat replica printr-un SMS (nefiind de găsit pentru a-i înmâna “trofeul”): “Te pup! My dear, îţi mulţumesc! Acum sunt plecată din ţară, dar nu am timp pentru aşa ceva. Am foarte multă treabă pe care o organizez în funcţie de priorităţi, iar asta nu reprezintă o prioritate pentru mine”.În replică, Iulia a comentat acest mesaj în stilu-i caracteristic: “Eu cred că este foarte ocupată. Din câte ştiu, nu mai e pe sticlă. Face nişte conferinţe acum, hai să îi facem reclamă ca să nu mai fie supărată, despre cum să trăieşti frumos nemăritată la 37 de ani şi fără copil. Super! Hai să o aplaudăm! Vreţi să vă duceţi? E foarte ocupată, înţelegi?”.

Foto: paginile oficiale