Kate & William

Cele mai memorabile ţinute ale ducesei de Cambridge în anul 2021. Kate Middleton nu face niciodată risipă şi poartă rochiile de mai multe ori

Cele mai memorabile ţinute ale ducesei de Cambridge în anul 2021. Kate Middleton nu face niciodată risipă şi poartă rochiile de mai multe ori camera-retro icon Vezi galeria 25 poze

Frumoasa ducesă Catherine ne-a încântat şi anul acesta cu ţinute spectaculoase, care i-au pus în evidenţă silueta adolescentină.

Soţia prinţului William a avut probabil cea mai bună ţinută a anului la premiera filmului No Time to Die, în septembrie, când a păşit ca o regină, spectaculoasă, într-o rochie aurie Jenny Packham.

De asemenea, Kate a făcut senzaţie alături de prinţul William la Londra, la festivitatea de premiere 2021 Earthshot.

Superbul cuplu a strălucit şi la festivitatea de Crăciun regală din decembrie, moment când Kate a îmbrăcat pentru a doua oară anul acesta o ţinută all red.

Ducesa a fost ultra rafinată la înmormântarea prinţului Philip din 17 aprilie, unde a optat pentru o ţinută neagră, tocă cu voal şi mască negre.

Ducesa de Cambridge a îmbrăcat o ţinută albă superbă la recepţia G7 din iunie, rochie cu care a evocat amintiri ale nunţii sale cu prinţul William în timp ce au vizitat Westminster Abbey în martie, înaintea celebrării celor 10 ani de căsnicie.

Nora reginei a impresionat cu o rochie vişinie pe 11 iunie, în timpul unei discuţii la masa rotundă cu prima doamnă Jill Biden, tot la Summit-ul G7.

Ducesa a uimit cu stilul său casual când a ales o rochiţă în stil boho-chic de la brandul Ghost, cu un preţ de 195 de lire sterline, cu ocazia fotografiei aniversare care marca aniversarea celor 10 ani de căsnicie cu prinţul William.

Spectaculoasă a fost Kate Middleton şi în noiembrie, la concertul anual Royal Variety Performance de la Royal Albert Hall, din Londra, unde a purtat o rochie mai veche de-a ei, creaţie Jenny Packham, în care a debutat în anul 2019, în cadrul turneului regal din Pakistan şi o nouă coafură, bucle romantice care i-au venit de minune.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările