News

Cele mai noi informaţii privind starea de sănătate a Andreea Bălan: „Este în continuare monitorizată“

Cele mai noi informaţii privind starea de sănătate a Andreea Bălan: „Este în continuare monitorizată“

Andreea Bălan a născut pe 4 martie 2019, aducând pe lume cel de-al doilea copil al ei, însă operaţia de cezariană a avut complicaţii, iar artista a suferit un stop respirator.

Informaţia a fost făcută publică de George Burcea, soţul Andreei Bălan, care a anunţat pe reţelele de socializare că artista se simte bine, dar că a avut probleme. „În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3.2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc“, a fost mesajul postat în seara zilei de 4 martie pe reţelele de socializare.

Astăzi, reprezentanţii spitalului în care Andreea Bălan a născut au oferit detalii despre starea de sănătate a cântăreţei, afirmând că aceasta este în continuare monitorizată şi că astfel de invidente, ca cel prin care a trecut artista, sunt foarte rare.

„Evoluţia şi starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătăţit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze şi să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijeşte. Pacienta a suferit o intervenţie chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicaţie critică, ce nu putea fi prevăzută la consultaţiile sau prin investigaţiile anterioare. Situaţia a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente, 1 la 80.000 de naşteri“, au spus reprezentanţii spitalului unde a născut Andreea Bălan.