Red Carpet

Cele mai provocatoare ţinute de la Cannes. În rochii transparente, cu bikini sau fără

Cele mai provocatoare ţinute de la Cannes. În rochii transparente, cu bikini sau fără

Covorul roşu de la Cannes a fost, în cea de-a opta zi de Festival, un adevărat podium de defilat în lenjerie intimă, sau, după caz, fără, pentru celebrităţi. Aşa că nu mare ne-a fost mirarea să le vedem pe câteva dintre ele în rochii transparente, lăsând la vedere bikini, sau, dimpotrivă, fără lenjerie intimă. De la cele mai sexy, la cele mai extravagante, să vedem, aşadar, cine a purtat cea mai provocatoare ţinută!

Irina Shayk

Arată extraodrinar la două luni de când a născut.

Are 31 de ani, este model şi de două luni a devenit şi mamă, numai că Irina Shayk este mai sexy ca oricând. Modelul Victoria's Secret, iubita actorului Bradley Cooper, a apărut din nou ieri la Cannes şi a fost răvăşitoare. Îmbrăcată într-o rochie neagră din făşii negru strălucitor, cu mânecă lungă şi un fermoar deschis până sub fund, accesorizată cu o curea lată în talie, Irina s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile. Şi, fără îndoială, arată superb după naştere, mai ales că prin rochia mulată nu s-a văzut pic de burtă, iar părţile semitransparente i-au lăsat bikini cu talie înaltă la vedere.

După premiera filmului "The Beguiled", la petrecerea L'Oreal, a schimbat ţinuta cu una aproape identică, tot o rochie neagră, mulată, cu fermoară pe spate şi prin care şi-a etalat lenjeria intimă sexy.

A purtat două rochii aproape identice.

Eva Longoria

la petrecerea L'Oreal Eva nu a purtat lenjerie intimă.

Eva Longoria a fost şi ea provocatoare la una dintre petrecerile de la Cannes, căci a purtat o rochie pe alocuri transparentă, fără lenjerie intimă. De ce? Pentru că ţinuta nu îi permitea. Pentru rochia neagră cu inserţii din tulle nude la bust şi în lateral, Eva a ales să renunţe la sutien şi bikini, pentru că altfel s-ar fi văzut inestetic.

A venit de mână cu Olivier Rousteing la petrecerea L'Oreal.

Izabel Goulart

S-a alăturat şi ea divelor fără lenjerie, în rochii semitransparente, căci în timpul Festivalului de la Cannes există o bătălie pentru a ieşi în evidenţă. Izabel Goulart a vrut să fie sigură că este în centrul atenţiei miercui seara, venind pe covorul roşu complet goală pe sub rochia argintie. Brazilianca în vârstă de 32 de ani are o încredere în sine enormă, dacă s-a arătat aproape nud în faţa fotografilor.

Şi ea a participat la premiera "The Beguiled" de aseară.

Este unul dintre îngerii Victoria's Secret, încă din 2005, aşa că nu putea să nu vină cu acest outfit, completat de atitudinea potrivită. Rochia lungă, împodobită cu pietre şi ştrasuri argintii i-a venit perfect.

Este una dintre cele mai provocatoare ţinute.

Hailey Baldwin

Hailey Baldwin a purtat o rochie cu o crăpătură pe picior enormă care i-a lăsat bikini la vedere, la premiera filmului "The Beguiled" în Cannes.

Ea este deja o apariţie notabilă la Cannes, iar acum Hailey, 20 de ani, continuă să îşi expună silueta de model în ţinute provocatoare.

Foto: Getty Images

25.98%
14.71%
39.22%
20.1%