OK! Live from L.A.

Cele mai rafinate brunch-uri din Los Angeles FOTO

Cele mai rafinate brunch-uri din Los Angeles FOTO

O combinaţie între micul dejun şi prânz, brunch-ul e masa ideală pentru cei care nu se trezesc devreme, dar nici nu vor să ia prânzul prea târziu, după miezul zilei. Uite care sunt cele mai hot locuri unde te poţi răsfăţa astfel atunci când ajungi în L.A.

Masa de dimineaţă luată mai târziu, ţinând loc atât de mic dejun cât şi de prânz, e un concept apărut iniţial la britanici, dar popularizat la scară largă de americani. De obicei, o alegere de weekend sau de vacanţă, brunch-ul trebuie să fie fresh şi variat, conţinând de obicei diverse sortimente de cafea, patiserie, precum şi un bufet rece şi cald. Dacă ajungi în L.A., poţi alege de a varianta friendly de croissante şi cafea cu lapte servite pe o terasă în Venice şi până la cea elegantă, cu bufet elaborat, disponibilă în fiecare cartier cu ştaif.

Rossoblu

În centru, unul dintre cele mai bine cotate restaurante italieneşti este Rossoblu, unde maestrul bucătar şi, totodată, patronul localului Steve Samson aduce pe mese inspiraţia bucătăriei din Bologna, oraşul său natal. Meniul conţine burgeri cu sos ragu (Bolo Burger), brioşe cu ricotta şi lămâie, budincă de orez caramelizată, french toast cu cremă de alune, cocktailuri îndulcite cu sirop de arţar cu aromă de whiskey şi un Bloody Mary reinterpretat cu prosciutto (Brodo Mary). Există şi un meniu special, numit Breakfast in Sicily, cu brioşe pudrate cu zahăr şi granita de migdale.

  

Modifică Setările