News

Cele mai scandaloase divorţuri de la Hollywood din toate timpurile

Cele mai scandaloase divorţuri de la Hollywood din toate timpurile

Nu de puţine ori am asistat la divorţuri cu scandal,  unul dintre cele mai mediatizate şi mai recente fiind chiar cel dintre starurile de la Hollywood - Angelina şi Brad Pitt. Dar ei nu sunt singurii şi, cu singuranţă, nici cei care s-au împroşcat cu noroi cel mai mult. Haideţi să ne aducem aminte cum situaţii de genul asta s-au întâmplat şi în trecut, când Elizabeth Taylor i-a furat soţul celei mai bune prietene, Debbie Reynolds, pe Eddie Fisher.

În timp ce la sfârşitul anului trecut cuplul Brangelina îşi spunea adio într-un imens scandal mediatic, pe fondul unor speculaţii care s-au dovedit neadevărate - că Brad ar fi fost violent cu copiii lui, au fost scandaluri mult mai mari şi mai celebre de-a lungul vremii la Hollywood.

Atâta timp cât există o cetate a filmului, există şi divorţuri cu scandal la Hollywood.  De ce se ajunge la aceste situaţii? Pentru că sunt vorbim de persoane celebre, uneori atât de celebre încât li se pare că totul li se cuvine, înşală, sau pur şi simplu se căsătoresc prea repede, din motive care nu sunt întemeiate şi nu ajung să se cunoască cu adevărat. La Hollywood este cu atât mai greu să rămâi un cuplu pentru totdeauna, pentru că sunt atât de multe tentaţii cărora trebuie să le faci faţă. Cele mai multe dintre celebrităţi nu reuşesc să depăşească situaţiile critice şi se despart la cea mai mică ceartă. Indiferent care este natura divorţurilor, din păcate, unele cupluri cunoscute au ales un sfrâşit tragic în schimbul unei poveşti cu happy end, până la adânci bătrâneţi.

Modifică Setările