News

Cele mai simpatice cupluri de Halloween. Cine a câştigat trofeul pentru cea mai inspirată costumaţie?

Cele mai simpatice cupluri de Halloween. Cine a câştigat trofeul pentru cea mai inspirată costumaţie?

Marţi seara a fost o adevărată paradă a costumelor de Halloween, iar cuplurile celebre de peste Ocean, alături de copiii lor, s-au pregătit pentru cele mai înfricoşătoare petreceri cu personaje fictive. De la Khloe Kardashian şi Tristan Thompson, la familii celebre precum cea a lui Justin Timberlake şi a Jessicăi Biel şi, de ce nu, marea familie Baldwin, cu toţii s-au luat la întrecere pentru trofeul celor mai originale costume de Halloween.

Khloe Kardashian şi Tristan Thompson 

Cei doi iubiţi au ales să se costumeze în personajele lor favorite din celebra serie "Game of Thrones", Daenerys şi Drogo. Khloe (33), despare care se spune că este însărcinată cu iubitul său, jucătorul de baschet Tristan Thompson, a arătat senzaţional într-un costum vintage, înfăţisând-o pe "Mama dragonilor". Vedeta a luat cu asalt reţelele de socializare pentru a împărtăşi fotografii de la petrecerea de Halloween cu ea şi iubitul său, în cele mi apreciate costume.

Cei doi vor deveni părinţi în curând, căci chiar Khloe pare să fi confirmat sarcina prin interemediul reţelelor de socializare, într-un snapchat cu iubitul său în care a scris "Ăsta e tata". Costumele lor au fost cu siguranţă cele mai apreciate, deoarece vedetele au primit premiul pentru cele mai originale transformări de cuplu în noaptea de Halloween.

  

Modifică Setările