News

Celebrităţi care au defecte fizice. O cunoscută actriţă de 36 de ani are un ochi verde şi unul căprui

Celebrităţi care au defecte fizice. O cunoscută actriţă de 36 de ani are un ochi verde şi unul căprui camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Le vedem mereu pe covorul roşu, la evenimente, şi au apariţii fără cusur. Iată că celebrităţile cunoscute la nivel internaţional au şi ele defecte, dar, pe multe dintre ele, ştiu să le ascundă. Vorbim de un cântăreţ care are 4 mameloane în loc de două sau de actriţa de 36 de ani care are un ochi căprui şi unul verde. 

Încearcă mereu să apară în faţa publicului cu o imagine perfectă, dar realitatea e alta. Şi vedetele au probleme, şi ele se confruntă cu cerutir, cu discuţii, şi ele au defecte cu care se jenează. Vă vine să credeţi sau nu, dar şi celebrul Gerard Butler are un defect pe care l-a descoperit singur şi pe care nu şi-l ascunde. 

Harry Styles are patru mameloane

Fostul solist al trupei One Direction s-a născut cu o pereche de sfârcuri în plus, nu are două aşa cum e normal, ci patru. Nu, nu sunt simple aluniţe sau coşuri, pentru că a confirmat cu gura lui. Styles îşi dădea cu părerea referitor la asta prin 2012: "Probabil că am avut un frate geamăn, dar a dispărut şi şi-a lăsat sfârcurile în urmă".

Kylie Jenner are un deget mai mic decât celelalte

Are miliarde în conturi, dar are şi ea un defect. Kylie Jenner are un deget mai mic decât celelalte. Bineînţeles că a fost criticată de urmăritorii ei din mediul online, dar a reacţionat. Kylie a explicat cum s-a întâmplat totul. "Mi-am rupt degetul mijlociu în şcoala generală. Nu a fost nimic de făcut în cazul acesta. Un deget rupt trebuie lăsat să se vindece aşa cum vrea el".