News

Celebrităţi care s-au transformat radical după operaţiile estetice. Ele şi-au "pierdut" chipul

Celebrităţi care s-au transformat radical după operaţiile estetice. Ele şi-au "pierdut" chipul camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Şi-au dorit să atingă perfecţiunea! Vorbim despre vedetele care şi-au făcut atât de multe operaţii estetice, încât acum sunt transformate radical, nu mai au deloc trăsăturile naturale de la 10, 12 sau 14 ani. Au apelat la ajutorul medicului estetician şi şi-au schimbat fizionomia feţei. 

Orice femeie visează să aibă chipul perfect, fără riduri, fără imperfecţiuni, să aibă pielea întinsă chiar şi la 50 sau 60 de ani, deşi e împotriva firii. Acum au găsit toate soluţia: intervenţiile şi operaţiile estetice. Medicul estetician le poate îndeplini toate dorinţele, acesta le poate micşora nasul, le poate contura pomeţii, bărbia, le poate elimina guşa, le poate întinde pielea din jurul ochilor şi lista poate continua. 

Unele dintre celebrităţile internaţionale au recunoscut că au apelat la medicul estetician, altele nu. Transformarea lor e vizibilă, Vorbim despre vedete precum Kylie Jenner, Kim Kardashian, Hailey Bieber, Gwen Stefani, Donatella Versace, Janet Jackson şi altele. 

Kylie Jenner e transformată total

La Kylie Jenner poate că vorbim despre cea mai evidentă transformare. În adolescenţă arăta total diferit faţă de cum e acum. Din păcate, ea a dezvăluit că nu a ajuns pe mâna medicului estetician, se bazează doar pe machiaj.  „Oamenii cred că am apelat la bisturiu şi că mi-am reconstruit în întregime faţa, ceea ce este complet fals. Sunt îngrozită! Nu aş face niciodată aşa ceva. Ei nu înţeleg ce pot face cu adevărat o coafură bună, un machiaj bun şi, da, fillere”, a spus ea.

Kylie Jenner deţine lanţul de produse cosmetice „Kylie Cosmetics” şi este cea mai bogată membră a familiei Kardashian-Jenner. Potrivit unui clasament alcătuit de revista Forbes, Kylie Jenner deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari.

Kim Kardashian a recunoscut ce operaţii estetice are

Şi ea este campioană! Soţia lui Kanye West a apelat în repetate rânduri la medicul estetician. A şi recunoscut! "Kim pare să aibă o intervenţie la nivelul nasului. Mai are sigur acid hialuronic în obraji şi buze. Toate astea i-au modificat vizibil forma feţei. Acum Kim are o faţă în formă de inimă, care e considerată un standard în materie de frumuseţe.", a spus doctorul Vartan Mardirossian. De asemenea, ea şi-a mărit şi bustul şi are şi implanturi fesiere.

Fanii spun că Gwen Stefani şi-a distrus chipul cu operaţiile estetice

„Ce s-a întâmplat cu faţa lui Gwen Stefani”, „Prea multe intervenţii cosmetice”, „Ce şi-a făcut Gwen Stefani la faţă. Operaţiile estetice au dat greş”, „Gwen Stefani încetează cu operaţii estetice/ botox pe faţa ta frumoasă(cândva). Ai început să arăţi artificială ca Madonna”, „Faţa lui Gwen Stefani e 99% botox şi 1% piele”, „Faţa frumoasă a lui Gwen Stefani nu se mai mişcă deloc. Mă întristează aşa rău. De ce ai făcut asta, era atât de frumoasă”,  „Faţa lui Gwen Stefani e îngheţată. Nu-mi place”, „E de nerecunoscut. Ruşine”, au scris fanii cântăreţei la un moment dat pe Twitter.

Artista  nu vorbeşte deloc despre intervenţiile sale, dar acestea sunt evidente: botoxul, injecţiile în buze, peelingul facial şi faţetele dentare i-au modificat forma chipului.

Hailey Biber nu recunoaşte! Soţia lui Justin Biber spune că nu are operaţii estetice

La un moment dat, o revistă a făcut comparaţia dintre chipul lui Hailey de la 13 ani şi de la 23 de ani. Diferenţele sunt vizibile. Ea a reacţionat acid: "Nu mai folosiţi fotografii care sunt ediate de  make-up artisti. Fotografia din dreapta nu indica deloc realitatea, nu arăt asa, nu mi-am operat niciodată faţa… aşa că dacă mă compari pe mine la 13 ani vs. acum la 23 măcar foloseşte o poză care nu a fost editată atât de mult", spunea ea. Noi credem că a vizitat şi ea cabinetul medicului estetician. 

Janet Jackson, la 54 de ani! Cum arăta sora celebrului Michael Jackson înainte de toate operaţiile estetice

A trăit o viaţă întreagă în lumina reflectoarelor datorită fratelui său celebru. Iat-o pe Janet Jackson, sora cea mică a lui Michael Jackson, la 54 de ani. Operaţiile estetice sunt evidente la ea, aceasta a păstrat tradiţia familiei Jackson, una care ar putea face PR pentru aceste gen de trasformări. În cazul lui Janet, specialiştii au remarcat subţierea exagerată a nasului, umplerea cu fillere a pomeţilor, ridicarea pleoapelor şi eliminarea ridurilor de expresie cu ajutorul injecţiilor cu Botox. 

Donatella Versace e transformată de operaţiile estetice

Celebrul designer italian impresionează cu creaţiile deosebite pentru casa Versace, dar iată prin ce transformări a trecut Donatella până la cei 65 de ani ai săi împliniţi chiar pe 2 mai. Chipul Donatellei suferă primele transformări, medicii esteticieni sunt de părere că designerul a început să folosească substanţe de umplere a ridurilor. Vedeta apelase la botox şi acid hialuronic. 

În anul 2010, buzele Donatellei aveau un aspect dezastruos, semn că o operaţie de mărire nu a decurs aşa cum ar fi trebuit. Buzele deformate, nasul strâmb şi pielea lăsată sunt o dovadă că operaţiile estetice au făcut mai mult rău decât bine, în cazul Donatellei.

Şi vedetele din România au recunoscut ce operaţii estetice au. Este şi cazul Adelinei Pestriţu. Iată de câte ori a ajuns al estetician!

 

Modifică Setările