News

Celebrităţile au ajuns la munca de jos, spală vase, fac curat! Cum se descurcă ele fără menajere şi servitori?

Celebrităţile au ajuns la munca de jos, spală vase, fac curat! Cum se descurcă ele fără menajere şi servitori?

Pandemia le-a afectat şi viaţa A-listerilor, nu numai pe cea a muritorilor de rând. De pildă, “bietele” staruri sunt nevoite acum să-şi facă singure curat în vilele lor somptuoase, să-şi strângă singure patul în fiecare dimineaţă...

Joan Collins

Ce-au fost şi ce-au ajuns vedete precum Joan Collins, Catherine Zeta-Jones şi Victoria Beckham! Ele au vrut să arate lumii întregi cum se descurcă fără menajerele pe care le aveau la dispoziţie de obicei 24 din 24 de ore. Acum, din cauza pandemiei, mulţi dintre foştii angajaţi ai vedetelor practică distanţarea socială şi stau şi ei acasă.

La 86 de ani, fosta vedetă din serialul Dinastia ne-a arătat tuturor pe Instagram că poate bine-mersi să aibă grijă de casa ei fără ajutoare. Actriţa a spălat ferestrele şi l-a pozat pe soţul ei, Percy Gibson (55), făcând patul în locuinţa lor de cinci stele din Londra.  

Cu toate că Londra este în carantină, menajerele mai pot lucra dacă respectă regula de-a păstra distanţa de 2m faţă de alţi oameni. Dar Joan n-a vrut să rişte, având în vedere că autorităţile britanice le-au cerut persoanelor de peste 70 de ani să se izoleze de restul lumii.

“Ei bine, cineva trebuie să o facă şi pe asta!”, a spus Collins în timp ce freca geamurile.

Modifică Setările