Red Carpet

Celebrităţile care au apărut în halate de baie pe stradă şi chiar şi pe covorul roşu

Celebrităţile care au apărut în halate de baie pe stradă şi chiar şi pe covorul roşu camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Ne-am obişnuit cu excentricităţile vedetelor, dar chiar şi să iasă pe stradă sau să meargă la evenimente în halate de baie? Acestea sunt celebrităţile care au apărut în public şi au uimit cu ţinuta lor...neaşteptată. 

Poate că nu ar mai trebui să ne mirăm de ţinutele vedetelor de când Lady Gaga a apărut la un eveniment purtând o rochie făcută din carne crudă. Ei bine...iată că o facem în continuare. Celebrităţile au apărut în rochii extravagante, unele chiar şi cu părţile intime la vedere, dar să le vedem pe stradă şi chiar la evenimente în halate de baie? Ne-au întrecut orice aşteptări!

O mulţime de artiste, de actriţe cunoscute şi-au făcut apariţia pe stradă în halatul pe care îl poartă imediat ce ies de la duş. Pare că le ţine de cald, că se simt foarte confortabil în el. Chiar şi în 2017, Rita Ora a apărut la un eveniment MTV purtând un halat de baie alb, iar părul l-a avut ascuns într-un prosop pufos. Şi Jennifer Lopez a comis-o, la fel şi Blake Lively sau Miranda Kerr. 

Cea care a impresionat într-un halat auriu, special, pe covorul roşu, a fost Kim Kardashian. Priviţi imaginile în galeria foto!

Modifică Setările