News

Celebrităţile care au avut relaţii pe platourile de filmare. Meg Ryan şi-a distrus căsnicia, Daniel Craig a renunţat la o relaţie de şapte ani pentru amantă


Celebrităţile care au avut relaţii pe platourile de filmare. Meg Ryan şi-a distrus căsnicia, Daniel Craig a renunţat la o relaţie de şapte ani pentru amantă

Au fost parteneri în film, dar şi în viaţa reală. Au lăsat pasiunea să le guverneze viaţa şi au renunţat la mariaje construite în ani sau au trecut totul sub tăcere. Iată care sunt celebrităţile care au comis astfel de indiscreţii!

Ted Danson şi Whoopi Goldberg

Ted Danson era căsătorit de 15 ani când a cunoscut-o, în 1993, pe Whoopi Goldberg, pe platourile de filmare ale comediei Made in America, dar acest lucru nu i-a împiedicat să devină un cuplu. Idila a dus la separarea lui Danson de soţia sa Cassandra Coates, un divorţ care a devenit cunoscut drept unul dintre cele mai costisitoare din istoria Hollywoodului şi care l-ar fi costat pe Danson nu mai puţin de 30 de milioane de dolari.

Meg Ryan şi Russell Crowe

Meg Ryan l-a întâlnit pe Russell Crowe în 2000, la filmările pentru Proof of Life. Atracţia dintre ei a fost evidentă încă de la început, aşa că până la un amor nebun nu a mai fost decât un pas, iar asta a determinat-o pe cunoscuta actriţă să renunţe la mariajul cu Dennis Quaid. Ulterior s-a aflat că existau infidelităţi de ambele părţi. „Russell nu a întrerupt căsnicia mea cu Dennis. Cu siguranţă a fost acolo la sfârşit, dar nu a fost vina lui", spunea Meg.

Harrison Ford şi Carrie Fisher

Zvonuri despre povestea lor de dragoste au apărut la lansarea producţiei Star Wars, pentru că chimia dintre Han Solo şi a prinţesei Leia era greu de trecut cu vederea şi nu venea dintr-o galaxie îndepărtată.Cu toate astea, niciunul dintre protagonişti nu şi-a asumat acest episod.

Fisher a dezvăluit abia în 2016, în cartea The Princess Diarist, că ea şi Ford, care avea cu 14 ani mai mult decât ea, era căsătorit şi avea doi copii, au avut o relaţie de trei luni, pe care au reuşit să o ţină secretă.

Bonham Carter şi Kenneth Branagh

Kenneth Branagh avea de şapte ani o relaţie cu Emma Thompson când a jucat alături de Helena Bonham Carter în filmul Frankenstein.

Branagh şi Bonham Carter au început o relaţie care a durat cinci ani,  în ciuda faptului că Emma Thompson avea să facă o mărturisire zguduitoare: „Ken mi-a frânt inima”. Replica lui Branagh nu s-a lăsat aşteptată. „E întotdeauna trist, dar căsătoriile se destramă. Refuz să fiu afectat de probleme de acest gen”, a spus el.

Rachael Weisz şi Daniel Craig

Rachael Weisz şi Daniel Craig erau implicaţi în relaţii de lungă durată când s-au întâlnit pe platourile filmului Dream House, în 2011. Weisz se iubea de nouă ani cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig de şapte ani cu Satsuki Mitchell.

Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu şi au devenit unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. Weisz a dezvăluit că „una dintre marile plăceri când nu mai eşti adolescent este faptul că nu trebuie să împărtăşeşti totul”.

 

Comentarii

Modifică Setările