Lifestyle

Celebrul apartament al lui Carrie Bradshaw este disponibil în New York, pe o cunoscută platformă de imobiliare

Celebrul apartament al lui Carrie Bradshaw este disponibil în New York, pe o cunoscută platformă de imobiliare camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cele patru fete din ”Totul despre sex” au scris istorie cu acest serial celebru. Şi la fel de celebru a ajuns şi apartamentul lui Carrie Bradshaw, în care scriitoarea se simţea atât de bine.

Un apartament super cochet şi romantic, cu deschidere la stradă, visul oricărei femei şic din New York. Personajul Carrie aproape că sacralizase acest oraş şi ideea că pentru a fi autentic newyorkez trebuie să trăieşti cu stil, în centrul oraşului, nicidecum la periferie.

Cunoscuta platformă Airbnb a anunţat miercuri că au recreat acest apartament superb şi celebru şi este disponibil  pentru închiriere la preţul de 23 de dolari pe noapte.

Doritorii pot dormi în cuibuşorul lui Carrie Bradshaw, personaj care continuă povestea stylish newyorkeză în noul serial ce va rula pe Netflix, continuarea lui ”Sex and the city”: ”And just like that”.

Chiar dacă clădirea din Perry Street unde se afla apartamentul lui Carrie nu există de fapt, spaţiul reacreat de Airbnb include elemente de pe platoul de filmare a serialului, precum dulapul ei albastru şi încăpător şi telefonul fix.

Oaspeţii vor fi întâmpinaţi virtual de Parker în stilul scenelor narate la începutul episoadelor. Cazarea vine la pachet cu un brunch în Chelsea şi o şedinţă foto cu hainele scumpe ale lui Carrie, inclusiv pantofi Manolo Blahnik.

 În serialul din anii 1990, Carrie plătea pentru apartamentul cu un dormitor din Upper East Side o chirie de 700 de dolari pe lună. Apartamentul listat de Airbnb poate fi închiriat pentru o singură noapte, începând cu 8 noiembrie. „Personajul Carrie Bradshaw este apropiat şi drag mie, să revăd lumea ei pentru continuarea poveştii «Sex and the City» a fost o bucurie”, a spus Parker într-un comunicat. „Sunt încântată ca publicul nostru să experimenteze New York-ul lui Carrie şi să poată fi în locul ei, la propriu, pentru prima dată.”

„Carrie e unică şi nu există vreun loc mai frumos pentru ea în New York decât acest apartament”, spune Parker în textul Airbnb pentru listare.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările