News

Celia, incredibil de sexy în noul videoclip! Artista s-a lăsat filmată goală, într-o cadă!

Celia, incredibil de sexy în noul videoclip! Artista s-a lăsat filmată goală, într-o cadă!

A dat lovitura cu piesa ”La două capete”, lansată în colaborare cu Karym, în luna septembrie a acestui an, şi nu se opreşte aici! Celia pregăteşte un nou single, pentru care filmează în prezent un videoclip senzaţie! Haideţi s-o vedem şi noi!

Celia se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip pentru cel mai nou single al său produs de Boier Bibescu. Pentru noul videoclip artista a abordat o nouă schimbare, atât din punct de vedere muzical, cât şi al stilului vestimentar. De imaginea artistei se ocupă cei de la Muhire, cu care Celia a semnat recent şi un contract de imagine.

Pe noua piesă, Celia cântă şi o parte de rap, lucru pe care nu l-a mai făcut până acum, iar fanii artistei, şi nu numai, cu siguranţă vor fi încântaţi. Videoclipul regizat de Florin G. Botea a fost filmat într-un hotel de lux din Mamaia, dar şi la malul mării. Mai mult, cântăreaţa va apărea în câteva cadre în baie, într-o cadă plină de spumă cu vedere spre mare, aproape goală puşcă. Imaginile cu siguranţă vor face furori şi vor suci minţile tuturor bărbaţilor.

"Sunt foarte fericită, tocmai am filmat un nou videoclip, e o noua abordare, cu atitudine şi curaj, un nou stil vestimentar, un styling diferit marca Muhire, e ceva special, sunt extrem de mulţumită de echipa mea. În piesă veţi avea surpriza de a mă auzi cântând o parte de  RAP. Ceva nou pentru mine, a fost o provocare! Am filmat la Phoenicia Royal, cel mai luxos hotel din Mamaia, după părerea mea. Un hotel deschis doar anul acesta, unde m-am bucurat de ospitalitate şi stil. Am filmat câteva cadre la malul Marii, fără să ţinem cont că suntem în luna decembrie, totuşi rămân la ideea că e mult mai bine vara la malul marii, hahahah. Am avut parte şi de emoţii destul de mari după ce Irina, coregraful care pregătise nişte momente de dans speciale, s-a accidental la picior. Sunt fericită că nu a fost foarte grav. Emoţii, dar şi multe zambete, implicarea şi oamenii talentaţi au facut ca orele de filmare să nu fie obositoare. iar produsul final să fie unul pe placul tuturor, abia aştept să vă prezint nou clip", ne-a declarat Celia.

foto: arhivă personală

Modifică Setările