News

Celia s-a întors cu familia sa în România. Iată ce are de gând să facă artista!

Celia s-a întors cu familia sa în România. Iată ce are de gând să facă artista!

După trei ani în care a locuit în Australia, dedicându-se vieţii de mămică şi soţie, cântăreaţa Celia a decis să se întoarcă în ţara ei natală. Ce are de gând? Să-şi reia activitatea profesională şi să se reîntoarcă pe piaţa muzicală românească!

Celia s-a dedicat, în ultimii trei ani, exclusiv creşterii fiului său, însă acum a decis că e timpul să se reîntoarcă la ceea ce iubeşte atât de mult: muzica!

De câteva zile, cântăreaţa este pe pământ românesc, unde îşi plănuieşte o ”relansare” a carierei sale muzicale. Şi nu e vorba doar de planuri, artista a trecut deja la fapte. Celia a intrat deja în studio şi lucrează la mai multe piese, după cum ne-a povestit chiar ea. ”Am revenit în România şi am venit cu o energie minunată. Pregătită de relansare, proiecte interesante din care o să fac parte, muncă multă şi implicare”, a declarat cântăreaţa.

Artista a menţionat şi că decizia de a se muta înapoi în România a fost luată de comun acord cu soţul ei, Ardeli Ancuţa, care se va ocupa de afacerile pe care le au aici. ”Sunt fericită pentru că am decis în familie, iar pentru următorii ani, s-a ales România. Iar acest lucru nu poate decât să mă bucure enorm! Iubesc ţara aceasta cu bune şi cu rele şi o pun mai presus de Australia. Sunt extrem de fericită că soţul meu a ales să ne mutăm în România şi să ne ocupăm de afacerile pe care le avem aici şi în acelaşi timp să îmi pot bucura sufletul cu emoţia scenei, care îmi lipseşte atât de mult”, a povestit Celia.

foto: arhivă personală

Modifică Setările