News

Celine Dion a arătat tot, după ce a slăbit îngrijorător de mult! Publicul de la MET Gala a văzut ce ascunde artista sub ţinută

Celine Dion a arătat tot, după ce a slăbit îngrijorător de mult! Publicul de la MET Gala a văzut ce ascunde artista sub ţinută camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Ziua de 6 mai a fost una foarte importantă pentru lumea modei, deoarece la New York a avut loc MET Gala, cel mai mare eveniment de fashion din Statele Unite.

Fiind un eveniment de mare anvergură, pe covorul roşu au păşit, aşa cum era de aşteptat, cele mai mari vedete din întreaga lume, printre care Kim Kardashian, Lady Gaga, Katy Perry, Cardi B, Jennifer Lopez şi Celine Dion, aceasta din urmă reuşind să atragă toate privirile.

Chiar dacă a slăbit îngrijorător de mult în ultimele luni, Celine Dion a arătat tot pe covorul roşu, purtând o ţinută creată în aşa fel încât să îi pună în evidenţă picioarele şi pieptul dezgolit. Chiar dacă a vrut să atragă atenţia, se pare că, în unele momente, rochia purtată de Celine Dion i-a jucat feste artistei şi astfel s-a văzut mai mult decât şi-ar fi dorit aceasta.

Astfel, publicul prezent la MET Gala au putut observa că, pe sub ţinută, Celine Dion purta o pereche de chiloţi de culoarea pielii, iar fotografii vigilenţi au reuşit să imortalizeze acest lucru, imaginile circulând acum pe întreg internetul.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările