News

Céline Dion, fotografii interzise minorilor

Céline Dion, fotografii interzise minorilor

Semi exclusif - Céline Dion quitte le défilé Dior pour se rendre à un shooting photo place Vendôme à Paris le 3 juillet 2017. Semi Exclusive - For Germany please call for price Celine Dion leaves Dior fashion show and goes for a photo shoot place Vendome in Paris on july 3rd 2017

Este de nerecunoscut în ultima vreme, cu apariţii fashion de invidiat şi o răbufnire de sex-appel, stil şi curaj. Céline Dion a încins atmosfera cu cele mai recente fotografii surprinse de paparazzi. Extrem de flexibilă şi jucăuşă, într-o fustă scurtă, a pozat pe balcon în cele mai hot poziţii, iar fotografiile sunt de-a dreptul incendiare.

Şi-a impresionat fanii cu o serie de apariţii fashion, în ţinute de sute de mii de lire sterline în ultimele săpătmâni petrecute la Paris, dar şi cu costume de scenă foarte îndrăzneţe şi cu un moment de dans inedit, dar nu se opreşte aici. Ieri, artista a fost surprinsă într-o rochie mini strălucitoare şi cizme până la coapse, în timp ce se fotografia în ipostaze sexy la balcon, cu un picior ridicat pe unul dintre pereţi.

A purtat o rochie mini şi aproape că i s-a văzut posteriorul când a ridicat piciorul.

Cântăreaţa de 49 de ani a atras atenţia cu rochia sa brodată cu paiete argintii, dezvelindu-şi picioarele tonifiate şi completând look-ul îndrăzneţ cu cizme sclipitoare, cu şiret în faţă. Şi-a lăsat părul pe spate şi s-a unduit în bliţul aparatului de fotografiat, demonstrând în acelaşi timp cât de flexibilă poate fi. Shooting-ul foto surprins de la balcon de paparazzi a venit după o zi aglomerată pentru Céline, care a participat la show-ul Christian Dior AW17, alături de o mulţime de alte celebrităţi.

Céline a fost protagonista unui shooting foto incendiar, după prezentarea de modă Dior.

Foto: Hepta