News

Celine Dion încearcă să-şi ascundă silueta fragilă. La ce trucuri apelează pentru a nu i se vedea oasele proeminente?

Celine Dion încearcă să-şi ascundă silueta fragilă. La ce trucuri apelează pentru a nu i se vedea oasele proeminente? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Artista a slăbit îngrijorător în ultimele luni, însă a încercat să-i liniştească pe fani spunându-le că se simte bine în pielea ei. Totuşi, la cea mai recentă apariţie, Celine Dion a luat măsuri pentru a evita criticile.

Acum două zile, James Corden a făcut public video-ul în care Celine Dion apare în emisiunea lui, respectiv ”Carpool Karaoke”. În video-ul care durează 14 minute, artista a demonstrat că e mai energică şi vie ca oricând şi că e, într-adevăr, într-un moment bun al vieţii ei. Cu o personalitate puternică şi glumele la ea, Celine Dion a făcut un adevărat show în emisiune. Ba mai mult, la un moment dat, aceasta l-a sărutat pe James Corden în spirit de glumă.  

Un lucru a sărit, însă, în ochii tuturor. Şi anume, faptul că Celine Dion a încercat să nu-şi mai expună silueta atât de mult, purtând o cămaşă cu un guler victorian, înalt, şi un sacou peste. Totuşi, nimeni nu a putut închide ochii la faptul că artista are, într-adevăr, o siluetă slăbită şi că nişte kilograme în plus ar schimbat aspectul ei fizic în bine. Dar na, cine suntem noi să judecăm când ea se simte atât de bine?