News

Céline Dion se pregăteşte de primul Crăciun fără soţul ei

Céline Dion se pregăteşte de primul Crăciun fără soţul ei

Celine Dion and husband Rene Angelil at A Time For Peace Awards Party in NYC November 17, 1997 © RTNDavila/MPI/Capital Pictures

După ce şi-a luat “Adio!” de la  mult iubitul ei René Angélil în cursul anului acestuia, cântăreaţa se pregăteşte de primele sărbători de iarnă fără tatăl copiilor ei. Celine Dion şi Rene Angelil în 1997 În timpul unui interviu acordat celor de la Page Six, Céline Dion a declarat că va avea nişte sărbători “dulci-amărui” şi că va profita de Crăciun ca să petreacă timpul cu fiii ei în linişte, nu se va îneca în durerea pierderii partenerului ei de viaţă.

“Nu pot să trăiesc gândindu-mă că mi-am pierdut soţul şi că băieţii mei nu au tată”, a declarat Dion. “Trebuie să fiu puternică pentru că acesta este stilul meu de viaţă: să fiu puternică, pozitivă, să-mi aleg bătăliile în care mă implic, să fac tot ce pot ca să trăiesc pentru ziua de azi, nu pentru mâine şi să ştiu că nimic nu e perfect şi nu tot din ceea ce-mi doresc se va îndeplini”, a conchis vedeta.

Céline l-a întâlnit pe Angélil când avea 12 ani şi, după câţiva ani de lucrat împreună, cei doi şi-au transformat relaţia profesională şi într-una romantic, căsătorindu-se într-o ceremonie spectaculoasă în 1987, la Montreal.