News

Celine Dion şi-a şocat din nou fanii! A postat o fotografie în care se vede că nu mai are forme deloc

Celine Dion şi-a şocat din nou fanii! A postat o fotografie în care se vede că nu mai are forme deloc camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În ultimele luni, despre Celine Dion s-a scris că a slăbit foarte mult şi că în acest fel îşi poate pune viaţa în pericol, însă vedeta a afirmat în nenumărate rânduri că se simte foarte bine în pielea ei.

Artista în vârstă de 51 de ani continuă să-şi şocheze fanii, iar aceştia nu încetează să o întrebe câte kilograme mai are de gând să dea jos. În urmă cu doar câteva zile, Celine Dion a avut un concert în Las Vegas, iar înainte de a merge la repetiţii a postat pe Instagram o fotografie în care se poate vedea cu ochiul liber cât de mult a slăbit aceasta.

Deşi imaginea a strâns rapid peset 150.00 de like-uri, printre miile de comentarii există şi fani care o avertizează pe Celine Dion că a slăbit prea mult. Mai mult decât atât, artista este şi pe coperta revistei Elle din Franţa, iar imaginea i-a şocat pe fanii cântăreţei, care au spus că ea este schimbată total.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările