News

Celine Dion, speriată că a contractat coronavirus! Vedeta s-a testat de urgenţă

Celine Dion, speriată că a contractat coronavirus! Vedeta s-a testat de urgenţă

Artista şi-a anulat concertele din cauza suspiciunii de coronavirus, după ce a manifestat o serie de simptome specifice virusului COVID-19

Vorbim, de fapt, despre simptome precum cele ale unei răceli. Speriată în faţa pandemiei de coronavirus, artista de 51 de ani şi-a anulat concertele şi s-a testat pentru a afla de urgenţă dacă a contractat sau nu virusul. Din fericire, rezultatul a fost negativ, iar medicii spun că artista suferă de o răceală comună. "Luni noapte, după ce a încheiat 6 spectacole la New York, Celine a început să se simtă rău. Simptomele au persistat şi marţi, aşa că medicii au sfătuit-o să se odihnească între 5 şi 7 zile după edfortul depus cu cele 6 spectacole", a comunicat anunţul de pe pagina ei de facebook, care a specificat că Celine nu are virsului COVID-19.

Totuşi, de dragul sănătăţii ei, Artista va respecta indicaţiile medicilor şi se va odihni, aşa că următoarele două spectacole din turneul ei mondial Courage rămân amânate. Spectacolul de pe 11 martie din Washington s-a amânat pentru 16 noiembrie, iar cel de pe 13 martie din Pittsburgh a fost reprogramat pentru 18 noiembrie. "Îmi pare atât de rău că mi-am dezamăgit fanii din Washington şi Pittsburgh, dar sper că toţi înţeleg situaţia", a spus Celine.

Foto: Getty Images