Kate & William

Ceva nou în ţinutele lui Kate Middleton? Apariţia de azi a ducesei este fără cusur

Ceva nou în ţinutele lui Kate Middleton? Apariţia de azi a ducesei este fără cusur

Sătulă, probabil, de criticile care i se tot aduc în ultimul timp, cum că ar fi îmbătrânită în ţinută şi atitudine, Kate Middleton a decis să fie, astăzi, o apariţie ca-n vremurile ei bune, când alegea ţinute şic şi colorate.

Sau, mai exact, unele în ton cu tinereţea ei, căci soţia lui William are doar 37 de ani. Ei bine, astăzi, Kate a sosit la un eveniment care a avut loc la Royal Opera House din Londra, purtând un costum clasic şi deosebit de şic, semnat Oscar de la Renta, într-o nuanţă de magenta.

Ducesa a completat această ţinută deosebită cu o pereche de pantofi negri din lac şi nişte dresuri negre, mate şi groase.

În mod evident, n-a fost prima oară când ducesa a purtat această ţinută superbă, Kate îmbrăcând-o şi acum doi ani, mai exact în februarie 2017. Având în vedere preţul costumului, de 2.736 de lire sterline, credem şi noi c-ar trebui să-l poarte de toţi banii.

Pantofii cu detalii de metal în vârf şi poşeta cu mâner scurt sunt elementele care dau o notă fresh ţinutei lui Kate, semn că ducesa vrea să mai iasă din stilul prăfuit cu care a defilat în ultimul timp.

Până la urmă, Kate e mamă şi e de înţeles. 

Foto: profimedia