Vedete

Cezar Ouatu a impresionat la "X Factor" UK. Uite ce artişti îl susţin!

Cezar Ouatu a impresionat la "X Factor" UK. Uite ce artişti îl susţin!

După ce şi-a atras unele antipatii, mai mulţi colegi din breaslă îşi arată susţinerea faţă de participarea lui în concursul din Marea Britanie.

Cezar Ouatu (38) s-a înscris la"X Factor" Marea Britanie, după ce a pierdut un pariu. Om de cuvânt, artistul s-a înscris online la concursul de talente, iar apariţia lui pe scena marelui show a provocat uimirea a milioane de telespectatori. Înşişi Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams şi Louis Tomlinson au fost impresionaţi de reprezentaţia lui.

Producătorii englezi ai celebrului format "X Factor" îl numesc pe Cezar Ouatu "Noul Pavarotti", dar românii nu sunt toţi impresionaţi de prestaţia lui şi îl critică pentru că acesta a spus că a crescut şi s-a format în Italia, mulţi acuzându-l chiar că îi este ruşine de originile sale.

„Eu am spus că sunt româno-italian, am paşaport italian. Eu sunt din Ploieşti, dar am făcut Conservatorul la Milano. În această seară sunt aici, nu la Rai Uno. (...) Am plecat dintr-un cartier din Ploieşti şi am ajuns în Italia, unde am şi studiat. Am stat 18 ani în Italia şi în 2013 m-am reîntors să reprezint România la Eurovision şi atunci am decis să rămân aici“, a dat lămuriri Cezar Ouatu.

Dincolo de această "cortină" de răutăţi, colegii săi artişti văd însă performanţa notabilă la care a ajuns acest adulat contratenor.

Nico
"Felicitări dragul nostru, Cezar! Suntem alături de tine cu gândul şi cu inima! Eşti special!😘 Bravissima!"

Ovi Jacobsen
"Go, Cezar!"

Silvia Lăuneanu
"Despre ce este vorba aici? Despre o voce super studiată, despre cultură muzicală şi curaj! În România un contratenor este ridiculizat. În străinătate aplaudat în picioare. Scena noastră este plină de afoni care nu ştiu să intoneze o terţă, dansatori care nu au făcut nici doi ani de balet şi actori fără o oră de actorie. România permisivă! Acceptăm mediocrităţi pe scenă şi de aceea am devenit o societate mediocră. Bravo, Cezar!"

Daniel Robu
"Bravo şi felicitări!!!"

Ovidiu Komornyik
"Felicitari, Cezar!!! Baftă multă!!!"

Elena Cârstea Muttart
"OMG, felicitări, dragă Cezar!"

Daniela Nane
"Bravo, Cezar! Voce de aur! ❤"