News

Channing Tatum a distribuit pe internet prima fotografie complet nud cu soţia sa

Channing Tatum a distribuit pe internet prima fotografie complet nud cu soţia sa

Probabil Channing Tatum este un soţ atât de mândru de ceea ce are lângă el - o soţie super sexy - că a vrut să împărtăşească prima poză nud cu Jenna Dewan din pat şi cu prietenii din mediul virtual.

jenna

Noaptea trecută, actorul a distribuit o fotografie alb negru extrem de sexy cu actriţa complet dezbrăcată care dormea în patul ei, însoţită de mesajul “ Nap time = The Best Time”. Fotografia a strâns o mulţime de comentarii pozitive şi peste 400.000 de like-uri pe Instagram.

Cu toate că nu este prima oară când Channing surprinde în fotografii frumuseţea soţiei sale, este prima oară când aceasta apare complet nud în faţă aparatului de fotografiat, iar poza apare pe internet. Asta confirmă un lucru, că cel puţin unuia din familia Tatum îi place să doarmă fără haine.

Anul trecut, Jenna a urcat pe internet fotografiile din vacanţă realizate de către Channing, imagini în care apărea fără machiaj şi seminud. Actorul chiar a adăugat un comentariu la una dintre fotografii “ Nu este deloc greu să-i fac o poză frumoasă acestei minunate creaturi”.  În onorea celui mai tare mariaj, al soţilor Tatum, iată câteva momente cu Jenna vazută prin ochii lui Channing!

jenna1 jenna2 jenna3

Foto: Instagram