Gossip

Channing Tatum are probleme în căsnicie

de admin

Vestea le bucură pe fanele lui, cu siguranţă. Însă în căminul lui Channing neliniştea se pare, că a venit o dată cu succesul lui "Magic Mike" şi isteria iscată de Channing. Iată ce spun prietenii cuplului

Aparent, cei doi sunt un cuplu model. Amândoi frumoşi şi cu simţul umorului. Iar recent, Channing chiar făcea glume despre cum i-ar plăcea o partidă de sex în trei cu soţia lui... În realitate, însă, se pare că doamna Tatum aka Jenna Dewan nu e chiar aşa de relaxată. Iar succesul soţului nu-i pică tocmai bine.

"Acesta e momentul lui să strălucească, dar Jenna s-a săturat să joace rolul soţiei care-l susţine şi care e mereu în umbra faimosului ei bărbat", a dezvăluit un prieten al cuplului. Mai mult, acesta susţine că Jenna este şi geloasă pe cariera înfloritoare a lui Channing - cu atât mai mult cu cât Jenna este, la rândul ei actriţă. Iar cariera ei nu se situează nici pe departe la acelaşi nivel cu cea a soţului, Dewan având la activ doar câteva seriale de televiziune.

Picătura care a umplut paharul ar fi fost suita de spectacole pe care Tatum şi Joe Manganiello le pregătesc în Las Vegas, cu tema "Magic Mike", bineînţeles. Jenna ar fi strigat că ea s-a măritat cu un actor, nu cu un stripper - uitând, de fapt, trecutul în acest domeniu al faimosului ei soţ!

Foto: WENN

Modifică Setările