News

Channing Tatum este istorie! Cântăreaţa Jessie J, îndrăgostită până peste cap de un dansator. Cum arată noul ei iubit

Channing Tatum este istorie! Cântăreaţa Jessie J, îndrăgostită până peste cap de un dansator. Cum arată noul ei iubit
camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Jessie J a trăit timp de doi ani o dragoste cu năbădăi alături de Channing Tatum, însă în toamna anului trecut s-au despărţit definitiv. Iată că artista şi-a luat prin surprindere fanii, postând astăzi în social media imagini cu noul ei iubit, un dansator atrăgător!

Channing Tatum este greu de înlocuit, însă Jessie J nu doar că a trecut cu bine peste despărţirea de acesta, dar într-un timp relativ scurt şi-a făcut un nou iubit.

După ce a pus punct relaţiei cu frumosul actor de la Hollywood în octombrie 2020, Jessie J a confirmat azi relaţia cu dansatorul Max Pham Nguyen. Cântăreaţa a ales să marcheze momentul postând fotografii de cuplu pe Instagram, în diverse ipostaze, din care dragostea celor doi este evidentă. 

Jessie J şi noul iubit

Nu se ştie când a început povestea de iubire dintre artista de 32 de ani şi dansator, însă idila a debutat clar dinainte de Sărbători, dat fiind că una dintre poze datează din Ajunul Anului Nou.

Jessie J pare să fie extrem de fericită, mai ales că vine după o relaţie extenuantă cu Channing Tatum, presărată cu numeroase despărţiri şi împăcări în cei doi ani cât au fost împreună.

Jessie J şi Channing Tatum

Artista şi actorul s-au îndrăgostit în 2018, la scurt timp după ce acesta a divorţat de soţia sa, iar în decembrie 2019 s-au despărţit. În ianuarie 2020 s-au împăcat, pentru ca în plină pandemie, în luna aprilie a aceluiaşi an, să se separe din nou. Ulterior, au mai dat o ultimă şansă relaţiei, pentru ca în octombrie 2020 despărţirea să fie definitivă. 

Totuşi, nu se ştie niciodată....

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările