Royals

Charlene de Monaco, superbă şi deosebit de şic la Gala Prinţesei Grace

Charlene de Monaco, superbă şi deosebit de şic la Gala Prinţesei Grace

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE ** Beverly Hills, CA - Celebrities attend the 2017 Princess Grace Awards Gala held at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. Pictured: Albert Monaco, Charlene Monaco BACKGRID USA 25 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Prinţesa Charlene de Monaco şi-a arătat, din nou, clasa cu ocazia Galei Premiilor Prinţesei Grace, care a avut loc aseară, în Beverly Hills, Los Angeles. Albert şi Charlene de Monaco Soţia în vârstă de 39 de ani a Prinţului Albert, care a fost la rândul lui elegant în smokingul lui de gală, a ales o superbă rochie într-o nuanţă de prună pentru evenimentul respectiv.

Tăietura rochiei prinţesei a fost una clasică, pe corp, dar i-a venit de minune pe silueta atletică a sud- africancei, iar coafura modernă a dat un aer cool ţinutei.

De remarcat şi machiajul foarte sexy al ochilor, care i-a pus în evidenţă frumuseţea feţei.

Cât despre soţul acesteia, n-am putut să nu remarcăm mustaţa suveranului Principatului de Monaco, una abordată în premieră la acestă gală.

Ţinuta este o îmbunătăţire faţă de cea de zi, cu influenţe rock, purtată cu o zi în urmă, tot de Charlene.

Ţinuta purtată cu o zi înainte

Foto: Hepta

Modifică Setările