Gossip

Charlene de Monaco îl înşală pe Prinţul Albert?

Charlene de Monaco îl înşală pe Prinţul Albert?

Aşa umblă vorba prin micul principat monegasc, ai cărui locuitori aşteptau mai degrabă un botez, decât un divorţ.

După ce tabloidele au măsurat-o centimentru cu centimetru să vadă dacă este potrivită pentru rolul de prinţesă a inimii lui Albert de Monaco, apoi au pus-o în balanţă cu alte cuceriri ale celebrului fost burlac, pentru ca ulterior să-i reproşeze că nu este în stare să aducă pe lume un moştenitor legal pentru Casa de Grimaldi, fosta înotătoare Charlene Wittstock trebuie să înfrunte alte valuri mediatice potrivnice.

Iar noua furtună pare să se fi iscat chiar în mijlocul Grand Prix-ului de la Monte Carlo, când Prinţesa a fost văzută zâmbind (pentru prima oară după multe luni) în compania rugbistului neozeelandez Byron Kelleher.

În mod normal, prezenţa sportivului, un apropiat al Prinţului Albert şi unul dintre ambasadorii organizaţiei umanitare înfiinţată de Charlene, n-ar fi atras atenţia asupra sa.

Dar cum Prinţesa de Monaco s-a tot sustras în ultima vreme obligaţiilor sale oficiale şi-a evitat să mai apară în public la braţul soţului său, această alăturare i-a făcut pe mulţi să ridice din sprâncene.

Şi asta după ce, vreme de o lună, marea absentă de la ceremonia de întronizare a Regelui Willem-Alexander al Ţărilor de Jos a preferat să se retragă în Africa de Sud, sub pretextul unor vizite caritabile şi a unei invitaţii la nuntă din partea unei prietene apropiate.

Reîntoarsă pe tărâm european, Charlene a alimentat şi mai mult bursa zvonurilor, după ce prezenţa ei şi-a lui Albert la evenimentul Femeia anului a fost catalogată chiar şi de „Vogue Italia“ drept una foarte rece şi protocolară.

Iar publicaţia „Gente“ plusează la acest capitol, amintind că acelaşi Kelleher ar fi fost responsabil cu bunadispoziţie a lui Charlene şi vara trecută, când i-a ţinut companie în tribune la meciurile de tenis din circuitul Monte Carlo Rolex Masters.

Iar cu un fizic ca al lui şi cu un trecut amoros din care face parte şi un star al industriei porno, e de înţeles de ce prietenia celor doi îi dă transpiraţii reci moştenitorului principatului monegasc, al cărui titlu nobiliar pare să nu mai fie de-ajuns pentru a o ţine aproape de el pe Charlene.