News

Charlene Tilton şi viaţa ei amoroasă. Ce bărbaţi au făcut-o să sufere pe Lucy din Dallas

Charlene Tilton şi viaţa ei amoroasă. Ce bărbaţi au făcut-o să sufere pe Lucy din Dallas camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Charlene Tilton este cunoscută mai ales pentru faptul că a interpretat-o ​​pe "Lucy Ewing" în celebra producţie Dallas din 1978 până în 1991. Frumoasa actriţă a cunoscut succesul, dar nu a avut o viaţă uşoară pe plan amoros. Faceţi cunoştinţă cu bărbaţii din viaţa ei aici!


„Lucy Ewing” a fost rolul de bază al actriţei Charlene Tilton în anii '70, '80 şi '90. Acum, în vârstă de 62 de ani, blonda a apărut recent în filmul de televiziune A Welcome Home Christmas, în rolul „Lynn Marquee”. De aceea ne-am gândit să aruncăm un ochi asupra vieţii ei personale, în special către cei doi soţi ai săi: Johnny Lee şi Domenick Allen.

Charlene Tilton şi Johnny Lee

Charlene Tilton s-a căsătorit cu cântăreţul Johnny Lee în 1982 şi au fost împreună doar doi ani. În timpul mariajului lor, Charlene a avut o fiică, Cherish Lee, care este de fapt cântăreaţă country astăzi. Johnny Lee are acum 74 de ani şi locuieşte în Texas. Una dintre cele mai faimoase piese ale sale a fost lansată în 1980 şi se numeşte „Lookin 'For Love”. Nu s-a recăsătorit niciodată după ce s-a despărţit de Charlene.

Charlene Tilton şi Domenick Allen

În 1985, Charlene s-a căsătorit cu muzicianul scoţian Domenick Allen. Născut la Glasgow, Allen este, de asemenea, un actor cunoscut pentru rolurile sale din Club Life (1986), Thumbelina (1994) şi Outlaws (1986). Charlene şi Domenick au divorţat în 1992 şi nu au avut copii împreună. În vârstă de 62 de ani, el este căsătorit în prezent cu Leigh Zimmerman şi au o fiică pe nume Cayleigh Allen, care s-a născut în 2000.

Charlene Tilton şi Cheddy Hart

Charlene Tilton a fost logodită şi cu  cameramanul Cheddy Hart, cel pe care l-a considerat marea ei iubire. Ce doi au început să se întâlnească în 2001. Hart a avut un destin tragic, a murit de insuficienţă cardiacă în decembrie 2009, la vârsta de 54 de ani.

Tilton a dezvăluit că acesta a fost unul dintre cele mai întunecate momente din viaţa ei, deoarece Cheddy a fost singura ei dragoste. Charlene a fost devastată de moartea sa, iar durerea şi disperarea ei au condus-o către alcoolism. Charlene a vorbit despre acea perioadă cruntă în diferite interviuri, spunând că a fost profund deprimată şi că nu şi-a părăsit casa luni de zile.

 

 
 

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările