Royals

Charles şi Camilla complotau să o facă pe Lady Di să pară o "isterică nebună". Planul diabolic pus la punct de amantă

Charles şi Camilla complotau să o facă pe Lady Di să pară o "isterică nebună". Planul diabolic pus la punct de amantă

WINDSOR, ENGLAND - APRIL 21: Prince Charles, Prince of Wales and Camilla, Duchess of Cornwall attend a beacon lighting ceremony to celebrate the Queen's 90th birthday on April 21, 2016 in Windsor, England. The Queen will light the principal beacon which will set in train a series of over 1,000 beacons across the country and worldwide. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Toată lumea ştie de episoadele haotice din timpul căsătoriei Prinţului Charles cu Prinţesa Diana, dar şi de iubirea profundă a prinţului pentru Camilla, pasiune care a dus la ruperea căsătoriei cu Lady Di. Puţini ştiu însă despre luptele pentru imagine care s-au purtat după divorţul prinţului de mama copiilor săi şi cum plănuia Camilla să se facă plăcută publicului.

După ce căsătoria s-a încheiat, Lady Di s-a folosit de ficare armă din arsenalul ei pentru a o înfunda pe amanta lui Charles, o femeie casnică din Wiltshire, dar care făcea parte din clasa superioară a societăţii. A apelat la toate contactele din media pentru a-i strica imaginea, ba chiar a apărut la TV cu ochii înlăcrimaţi pentru a-l acuza pe Charles de adulter şi pe Camilla Parker de amantlâc.

Cum a reacţionat Camilla în faţa acestui obstacol? A plecat capul, având grijă să nu mai apară în public. Cu toate că aparent s-a retras, pregătea un plan pentru a o contraataca pe rivala sa. Prietenii ei era singurii care nu s-au îndoit o clipă de ura pe care Camilla o avea faţă de Diana.

S-au confruntat o singură dată, iar  întâlnirea a fost una explozivă. Mânia Dianei era pe departe la fel de mare ca cea a Camillei, însă cea din urmă reuşea în mod suprinzător să o ascundă. Pe atunci,  în 1989, Camilla şi soţul ei, Andrew Parker Bowles, au fost printre invitaţii de la o petrecere aniversară la casa lui Lady Annabel Goldsmith din Ham, lângă Richmond. Acolo a apărut şi Diana, în mod neaşteptat. Toţi din încăpere au tăcut, iar ea a provocat-o pe Camilla să-l lase în pace pe Charles. Pentru a evita o scenă isterică în public, Camilla şi-a controlat furia, apoi, cu răceală, a luat-o pe Diana deoparte cu scopul de a o pune la punct. Cu toate acestea, a fost destul de tăcută în privat. Diana, a povestit Camilla prietenilor, mai avea puţin şi începea să plângă. Cel puţin ea avea inima lui Charles, chiar dacă din postura de amantă, pe când Diana îl avea doar cu titlul de soţ. Diana făcea nişte remarci destul de răutăcioase şi îi plăcea să se plângă:  "Charles este obsedat de sânii Camillei şi eu nu am sâni atât de mari ca ea", îi povestea unui jurnalist.

Citeşte continuarea!

Modifică Setările