News

Charlie Sheen a dezvăluit cum şi-a petrecut noaptea cu Lindsay Lohan

Charlie Sheen a dezvăluit cum şi-a petrecut noaptea cu Lindsay Lohan

HOLLYWOOD, CA - APRIL 11: Actors Charlie Sheen (L) and Lindsay Lohan arrive at the Dimension Films' "Scary Movie 5" premiere at the ArcLight Cinemas Cinerama Dome on April 11, 2013 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Invitat la emisiunea Kyle şi Jackie O miercuri dimineaţă, actorul a detaliat o seară cam tulbure alături de actriţa de 30 de ani, Lindsay. 

Actors Charlie Sheen (L) and Lindsay Lohan

În vârstă de 51 de ani, starul american de film a spus: "Am invitat-o într-o seară la mine şi i-am spus <haide să vedem episodul nostru>, deoarece este foarte tare. Am băut mai mult ca ea şi m-a târât până în pat. Am fost dus la culcare de Lindsay Lohan. M-a sărutat pe obraz şi mi-a zis: <Dormi bine, tânăr prinţ!>“

Fostul actor din "Doi bărbaţi şi jumătate" a dezvăluit chiar şi faptul că Lohan era cam dezordonată pe platourile de filmare: " E un gangster. În a doua zi de filmare a stat în oraş până târziu. Chiar înainte de a trage o scenă cu mine, Linday a vomitat într-un coş de gunoi în timpul filmărilor.“

Actors Charlie Sheen (L) and Lindsay Lohan

Gazda Jackie O i-a cerut lui Charlie să confirme zvonul cum că i-ar fi dat lui Lindsay 100,000 de dolari pentru a-şi plăti facturile. După ce iniţial a negat, a continuat, admiţând că i-ar fi dat de fapt 250.000 de dolari. Starul a explicat apoi că i s-a oferit o jumătate de milion de dolari pentru o zi de filmare la "Scary Movie 5", bani pe care s-a oferit să-i împartă cu Lindsay. „I-am oferit jumătate din salariul meu pentru Scary Movie 5. Am ştiut că scena ar fi epică, dacă ar fi apărut şi ea“, a spus actorul.

Foto: Getty Images

Modifică Setările