News

Charlie Sheen, acuzat de viol. Actorul ar fi abuzat de doi colegi

Charlie Sheen, acuzat de viol. Actorul ar fi abuzat de doi colegi

Corey Feldman promite dezvăluiri de senzaţie despre Charlie Sheen.

Actorul hollywoodian îl acuză pe starul din "Formidabilul" că ar fi  abuzat de el şi de Haim, regretatul său prieten. Drama este relatată într-un documentar, „My Truth: The Rape of Two Coreys” a cărei premieră a avut loc la un cinematograf din Los Angeles.

În vârstă de 48 de ani, Feldman spune adevărul amar despre latura întunecată a Hollywoodului. Totul se întâmpla când el şi Haim erau copii. Printre abuzatori, actorul îl menţionează pe celebrul Charlie Sheen.

Corey susţine că Haim, un actor care a murit în 2010, la 38 de ani,  i-a spus că Sheen l-a abuzat în 1986, în timp ce filmau pentru „Lucas”, filmul lui Steven Spielberg. Sheen ar fi avut atunci 19 ani, iar Haim doar 13 ani. Feldman a izbucnit în lacrimi în timp ce povestea ceea ce îi spusese prietenul său. "Nu a fost un lucru pe care să mi-l mărturisească în treacăt. Nu a fost ceva de genul „Oh, apropo, s-a întâmplat asta. A intrat în detalii ”, spune Feldman.

El subliniază că Charlie Sheen îşi viola colegul în plină zi. Şi că orcine mergea pe jos putea vedea ce se întâmplă.

Fosta soţie a lui Feldman, Susannah Sprague, care a divorţat de actor în 2009, susţine că Haim i-a povestit toate detaliile incidentului. Spusele celor doi sunt susţinute şi de alţi actori.

 

Modifică Setările