Gossip

Charlie Sheen face sex cu un robot!

Charlie Sheen face sex cu un robot!

Charlie Sheen at the 'EXTRA' live TV show in Los Angeles. A tardy Charlie made a guest hosting appearance on the show and spent time with his handlers and guests waiting to meet him in person.

Pictured: Charlie Sheen Ref: SPL1021093 120515
Picture by: Bello / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Situaţie de-a dreptul SF: actorul supranumit "maşina de sex" a ajuns să facă sex cu... o maşină de sex! Charlie e la fel de activ sexual şi acum. Doar că... un pic altfel! Charlie Sheen apelează la un robot pentru a-şi satisface poftele sexuale! Pare ultima măsură disperată pentru a putea face sex în voie - având în vedere că starul care s-a lăudat c-a avut peste 5.000 de femei a fost diagnosticat cu HIV. Astfel, un apropiat citat de RadarOnline dezvăluie că cel poreclit cândva "ma-Sheen" are acum orgasme provocate de... o maşinărie care este "o duplicare cât se poate de fidelă a jumătăţii inferioare a corpului unei femei - atât frontal, cât şi dorsal".

"Pare vie, are un înveliş ce imită foarte bine pielea. Charlie mi-a şi spus că exteriorul de latex se simte ca pielea. L-am crezut pe cuvânt, fiindcă n-am atins-o. Are nevoie de invenţia asta, fiindcă acum nu mai are cu cine face sex", a povestit sursa despre robotul care funcţionează când e conectat la computer. "Charlie introduce un cod personalizat, iar în momentul când dă start maşinăriei, pe ecranul computerului apare o femeie goală, stând pe spate, gata pentru sex virtual!"

Foto: arhivă

Modifică Setările