Beauty

Charlize Theron, apariţie hot la premiera filmului "Atomic Blonde" de la Berlin

Charlize Theron, apariţie hot la premiera filmului "Atomic Blonde" de la Berlin

Nu ştim ce se întămplă cu adevărat cu Charlize Theron, însă este din ce în ce mai sexy pe zi ce trece. Are un succes răsunător la Hollywood şi se mândreşte cu un trup de zeiţă pe care nu se teme să-l etaleze pe micul ecran, dar nici pe la evenimentele de covorul roşu.

Actriţa în vârstă de 41 de ani a participat ieri la premiera mondială a noului său film "Atomic Blonde", la Berlin, Germania, şi a fost de-a dreptul o bombă, una sexy. A uimit cu apariţia sa, mai ales că outfitul purtat a fost unul de milioane, care i-a extaziat pe fanii vedetei. Cu o încredere în ea peste măsură, Charlize a defilat într-o ţinută provocatoare marca Dior, evidenţiindu-şi decolteul, abdomenul tonifiat şi picioarele de gazelă. A purtat o bustieră cu brandul imprimat pe bretele şi o fustă mini cu talie înaltă în aceeaşi nuanţă de fildeş, ţinută completată de o pereche de pantofi stiletto albi, iar apariţia a fost mirifică.

A ales o ţinută provocatoare cu care nu a dat greş.

Împodobită cu bijuterii cu diamante şi cu o atitudine de divă, Chalize  a păşit încrezătoare salutându-şi de la distanţă fanii. Este mai atrăgătoare ca oricând, fără să cadă în latura vulgarului. Schimbările din viaţa ei şi presupusa relaţie cu fostul iubit al lui Halle Berry, Gabriel Aubrey, par să fie de bun augur pentru frumoasa blondă, care s-a întrecut pe sine cu această apariţie.

Foto: Splash

Modifică Setările